bu konuyla ilgili eskiden sorunlarımı belirtmiştim.bu sefer bilgisayar kullanılamıyor bile , ne yapmam gerektiğini bilen varsa fikirlerine açığım. makine sürekli mavi ekran hatası verirdi , vermesse bile açıldığında uygulamalar tek tek hata verir makine kilitleniyordu.
mavi ekran hatası çoğunlukla işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor veya donanımsal arızalardan. makinede çok ekstradan parça yok , ekran kartı , ram , anakart , işlemci , psu var.dün başka bir ram daha alıp sorunun ram denmi kaynaklandıgına baktım , ondan değilmiş , işlemci ile sogutucusunun arasındaki macun çok kötü durumdaydı , orayı temizleyip tekrar macunladımki işlemci ısınması çok olmasın diye , ama makine hala hatalar veriyor , yani ya windows hiç açılmıyor , ya açılır açılmaz mavi ekran hatası veriyor , hadi sorunsuz açıldı diyelim ozamanda uygulamalar hemen hata veriyor (veri yolu blunamadı , felanca program kapatılmak zorunda kaldı gibi)..
dünden itibaren psu (400w) çok ısındığını farkettim , sizce ne yapmalıyım , sorun sizce nereden kaynaklanıyordur?? (bugün bi bilgisayarcıya gösterecem ama bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuda)
şimdiden teşekkürler.
kullandıgınız işletim sisteminden dolayı bu hataları veriyor olabilirişletim sistemini baştan kurmayı denediniz mi?
Öncelikle kullandığım işletim sisteminiz ilk kurulumdan itibaren bu hataları veriyor muydu? (ben tabi bunun windows olduğunu varsayarak soruyorum) Eğer ilk baştan itibaren bu hataları veriyordu ise o zaman iki seçenekten yola çıkarak bunu çözebiliriz. ilk sisteminizi tam ve doğru olarak kurmak. bundan kasıt doğru ve güncel sürücüleri kurmak olacaktır. Bunların cevabını yazdıktan sonra devam edelim..
ya işletim sisteminden yada harddiskten
dh varken bilgisayarcıya para kaptırmayın bizde aynı işi yapıyoruz zaten ilk olarak tekrar kurulum yap hreşey en güncel sürücüsüyle eksiksiz kur ve sonucu bize yaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme