Şimdi Ara

Bilgisayar kafayı yedi.İndiremiyorum.Bakın lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bittorrentle indiriyordum.İlk başta gayet güzel iniyordu animeler sonradan yavaşladı sildim azureus yükledim ondan bişi anlamadım sildim tekrar bittorrent yükledim bu sefer torrentte atmıyor.

C:\DOCUME~1\xxx\LOCALS~1\Temp\[KLF]_Death_Note_01-12_vostfr [mininova]-1.torrent açılamadı, çünkü ilgili yardımcı uygulama ortada yok. Seçimlerinizdeki yardımcı uygulamayı değiştirin.

Bu hatayı veriyor.Nasıl düzeltebilirim.Lütfen yardımcı olun..Teşükkürler..

• en başta söyleyeyim: yanlış olanı pc değil sen yapmışsın
    inme hızı seeder sayısı azalırsa, indirme listende çok şey varsa, yada ülke çıkışında yoğunluk olursa filan düşer. yapman gereken en başta Azureus kurmak ve hiçbir ayarı kurcalamamaktı.

şimdi yapman gereken ya sistem geri yükleme ile eski tarihin ayarlarına dönmek, EasyCleaner türü bir araçla log-temp temizliği yapıp yeni kurulum gerçekleştirmeye çalışmak yada en iyisi format
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

en başta söyleyeyim: yanlış olanı pc değil sen yapmışsın
    inme hızı seeder sayısı azalırsa, indirme listende çok şey varsa, yada ülke çıkışında yoğunluk olursa filan düşer. yapman gereken en başta Azureus kurmak ve hiçbir ayarı kurcalamamaktı.

şimdi yapman gereken ya sistem geri yükleme ile eski tarihin ayarlarına dönmek, EasyCleaner türü bir araçla log-temp temizliği yapıp yeni kurulum gerçekleştirmeye çalışmak yada en iyisi format

Azureus kurdum ama hiç bişi anlamadım.Cahillik işte Neyse sistem geri yükleme deneyeceğim.İnş. olur olmazsa fomat atarım.Saol yazdıkların için.Teşekkür ederim.

Sistem geri yükledim olmadı.EasyCleaner tam olarak ne işe yarıyor öğrenebilirim miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimistik Pesimist -- 10 Temmuz 2008; 16:57:28 >

• aklıma gelen bir yol daha var:

İndireceğin dosya/anime ne ise onun Torrent kısayoluna sağ klik yap
    Birlikte Aç'ı seç
    Gözat'a bas
    Şu an kurulu olan Torrent aracı hangisi ise onun exe uzantılı program dosyasını Program Files kısmından girerek seç

---------------------

Ama dediğim gibi, en temizi format + Azureus kurulumu

son olarak: Torrentin inme hızı seeder sayısına bakar yani tutup da 10 dakikada bir bölüm çekemedin diye program silme bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 10 Temmuz 2008; 17:00:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

aklıma gelen bir yol daha var:

İndireceğin dosya/anime ne ise onun Torrent kısayoluna sağ klik yap
    Birlikte Aç'ı seç
    Gözat'a bas
    Şu an kurulu olan Torrent aracı hangisi ise onun exe uzantılı program dosyasını Program Files kısmından girerek seç

---------------------

Ama dediğim gibi, en temizi format + Azureus kurulumu

son olarak: Torrentin inme hızı seeder sayısına bakar yani tutup da 10 dakikada bir bölüm çekemedin diye program silme bundan sonra

Ben hem internet explorer kullanıyorum hem firefox.mininova ya internet explorer dan girdim ve şuan torrente attı iniyor.Hemde çok hızlı iniyor anlamadım nasıl oldu.İnş. bi sorun çıkmaz.Çok ama çok teşekkür ederim yardımların için eline koluna sağlık.Sorun çıkarsa yine başını ağrıtabilirim inş. yardımcı olursun saol..

• @Akuma benim bilgisayar da saçmaladı sanırım.1-2 ay önce Azereus yüklemiştim torrenleri attıkça program hata veriyordu indiremiyor falan diyordu.Dün biraz bişiler sileyim diye bi girdim Azereus dosyasına attığım bütün torrentleri indirmiş ne tuhaf iştir anlamadım.Bu el atar mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

@Akuma benim bilgisayar da saçmaladı sanırım.1-2 ay önce Azereus yüklemiştim torrenleri attıkça program hata veriyordu indiremiyor falan diyordu.Dün biraz bişiler sileyim diye bi girdim Azereus dosyasına attığım bütün torrentleri indirmiş ne tuhaf iştir anlamadım.Bu el atar mısın ?

Azureus bir torrent kısayolu çalıştırında bunun geçerli bir torrente bağlı olup olmadığını denetler, değilse seni uyarır. Bu duruma karşı torrentleri güvenilir sitelerden indirmeye özen göster.

İndirilenleri indirilmiş klasöründe görmüş olabilirsin zira indirme klasörü içinde tutulan dosyalar boş olsalar bile neticede indirilecek dosyaya eş yer harcarlar.

Geçersiz indirmeleri indirme penceresinden sağ klik > kaldır > her ikisini de kaldır seçimi ile tamamen silebilirsin.

-------------------------

Bir torrentin indirilememesinin sebebi harddiskte yetersiz alan olması da olabilir. Azureus default olarak C altında belgelerime kaydeder ve C'nin alanını kontrol etmezsen yeni ekleyeceğin torrentlerin indirilmemesi gibi bir problemle karşı karşıya kalabilirsin. Yeni bir torrent eklemeden boş alan kontrolü yapmanı tavsiye ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 11 Temmuz 2008; 20:20:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.