Şimdi Ara

Bilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; pc kasasını, telefunken marka tek skartlı tüplü televizyona bağlayarak, görüntü almak istiyorum. Ekran kartım "Sparkle Nvidia Calibre X250G GTS 250 1GB 256Bit GDDR3 (DirectX 10) O.C. HDMI PCI-E x16 2.0". Elimdeki imkanlar ve maliyet olmamasından dolayı böyle bir şey düşünüyorum. Acaba bunu yapabilmem mümkünmüdür? Şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardımBilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardım

• Sanrıım böyle bir şey iş görür, yine de teyit edin;

www.n11.com
    Hdmi Scart - n11.com
    https://www.n11.com/arama?q=hdmi+scart

• mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz ürün, scart girişi olmayan televizyonları hdmi'den scart'a dönüştürmek için kullanılıyor.
  • aktug82 kullanıcısına yanıt
    Tamam iste senin hdmi yi scarta cevirecek sende kablo ile tv ye takacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü bir araştırayım, bana farklı bir amaç için kullanılır gibi gelmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hdmi to scart veya,, tv nin scart girişini kırmızı beyaz sarı ya yani RCA ya çeviren parça kullanılarak,,
    HDMI to RCA cihazıda kullanılabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğrafta belirtilen 2 ürünü internetten sipariş verdim, geldikten sonra deneyeceğim ve sonuç olumlu olursa fotoğrafları buradan paylaşırım. İnşallah faydasını görürüm.

Bilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardımBilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardım

sağdaki işi bitiriyor muydu? Neden diğerini de sipariş ettiniz?
    birkaç liralık malzemeler gerçi ama yine de neden?
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Televizyonda sadece scart girişi olduğu için, diğerini dönüştürücü olarak kullanacağım.
    Sağdaki scart zaten. 3 ayrı çıkışından bir tanesi görüntü diğer ikisi ses. Ve görüntü olan antene girilmiyor muydu diye düşünüyorum şu anda.
    Tecrübe sahipleri aydınlatsın konuyu. Scarttan direk antene giren bir çevirici yok muydu? Ta da uydu arkası scartlar zaten antene giremiyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 15 Şubat 2020; 10:47:29 >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Var tabikide, Av RF adaptör,,
    eskiden televizyonlarda skart veya video girişi yokkene,,, televizyona uydualıcı, vcd falan bağlamak için, ateri bağlayıp mario oynamak için bu dönüştürücü kullanılır.

Usb girişi olmayan teyplerde, çakmaklığa takılan fm vericili sisteme benzer bir durum .

tam tersi cihazda varmış >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 15 Şubat 2020; 15:52:28 >

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Müthiş bilgiler yayılıyor!!! Tebrik ederiz sayın Fırtına!!! .

.
    .

Bilgisayar kasasını, tüplü televizyona bağlama yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 15 Şubat 2020; 17:56:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.