Şimdi Ara

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor(ısıdan değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html bilgisayarım bu ve yaklaşık 2 yıllık. 2 gün önce bilgisayarım durup dururken kapandı. Bugün de aynısını yaptı. Birinde oyun açılırken diğerinde Chrome'dayken oldu. Sıcaklık artışından olmadığını aşağıdaki fotoğraflardan anlayabilirsiniz. Zaten açtıktan 10 dk sonra falan kapanıyor ısınması mümkün değil. Garantisinin bitmesine de 20 gün falan kaldı. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

• Kimse bilmiyor mu arkadaşlar? bugün bir daha yaptı
  • TheMagnif kullanıcısına yanıt
    denetim masası yonetımsel araçlar yolunu takıp ederek Windows olay gunluklerınden sistem ölümündeki hataların sebeplerine bakın kapanma saatin hatırlıyor iseniz o saate bakın
  • mikadiel79 M kullanıcısına yanıt
     Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor(ısıdan değil) Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor(ısıdan değil) Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor(ısıdan değil) Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor(ısıdan değil)

O saatlerde bunlar var hocam.

chip set sürücüsünü güncelle tekrar aynı hataların devam edecek mi. resimlerde olay kimliğinden Googledan arama yapıp nedeni sende araştırabilirsin.
    sorun hal olur ise bilgilendir
    Tamamdır çok teşekkür ederim haber veririm
    bu arada garantisinin bitmesine 20 gün kaldığını yazdığını sımdı gordum. chipset kaynaklı kapanma yaşanıyor dıye servise gönder arıza var ise anakart degısımı yaparlar.
    düzelmez ise kesinlikle gönder
    driverbooster programı var driver güncellemek için onu kullan kolaylık olur senın ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yüklemen gereken bu sanırım en günceli bunu buldum asus un sayfası epey karışık uğraşamadım asus un sayfasından bulmaya calıs

Supported Operating Systems
    Chipset Driver X555ln For Windows 10 64bit
    Driver Name
    Chipset Driver Intel Inf Update
    Driver Size
    2.7 MBytes
    Driver Version
    Version  V10.1.1.7
    Date
    2015/08/19
  • Intel(R) Dynamic Platform and Thermal Framework Manager asusun sayfasından bunu arayacaksın
    DÜn güncelledim şu ana kadar kapanma yaşamadım. Oldu sanırım çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMagnif -- 9 Ocak 2017; 14:31:48 >
    önemli değil olay gunluklerındekı hatalar tekrar var mı bak yoksa doğru yapmışız demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.