Şimdi Ara

Bilgisayar kendi kendine z yazıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
10.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi arkadaslar bu sorun yaklasık 6 7 aydır var.Laptop klavyesinde z harfi sıkıştı sanıp z tuşunu söktüm sorun çözülmedi.Sonrasında laptop klavyesinde r,u,z ve o harflerini yazmamaya basladı.Öncelerde fn tuşuna basıp bu harflerden herhangi birine 4 5 saniye bastığımda yazıyordu son 3 aydır bunu da yapmamaya başladı.PC gün içinde 10 15 kez z yazmaya başlıyor ve bunu durdurmak için laptopun klavyesinden herhangi harfe basmam yeterli oluyor ama harici usb klavyemden bir tuşa bastığımda z yazması durmuyor.Bazen çıldırıp sürekli z yazmaya başlıyor önünü alamıyorum 600 kere laptop klavyesinden harflere basmama rağmen durmayıp yazmaya devam ediyor Bilgisi olan veya böyle bir sorunu atlatmış olan birisi lütfen bilgilendirsin

• Klavyenizin flex kablosu yerinden oynamıştır ( tam sıkıştırılmadan takılmıştır )
    Klavyenizin tuşlarının arasına toz pislik girmiştir . kontak yapmıyordur .
    hava tabancası ile hava tutun ,olmadı klavyenin flex kablosunu kontrol edin .
    Harici usb klavyenizi sökün temizleyin . problem ortadan kalkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 29 Aralık 2014; 10:06:41 >
  • Hocam sıkıntı harici klavyede değil laptopun kendi klavyesinde.Belirtmek istedim çünkü z yazmasını sadece laptop klavyesinden bir tuşa dokununca durdurabiliyorum usb klavyeden tuşlayınca durmuyor diye.Yinede bi bilgisayarcıya götürüp kontrol ettiririm flex kablosunu teşekkürler :)
  • Cihazınız da Sıvı teması oldumu hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStorm

Cihazınız da Sıvı teması oldumu hiç
    Yok hocam olmadı hiç
  • Aygıt yöneticisinden klavyeyi devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
  • Mevcut klavyeyi devre dışı bırakıp. USB girişli başka bir klavye ile deneyiniz. Sorun devam ederse büyük ihtimalle virüs olması lazım.
    Sorun yoksa ;
    Garantide ise garantiye veriniz. Garantisi dolduysa klavyeyi söküp tuşları ve giriş uçlarını kontrol ediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun oluyor bende 0 basıyor ve windows sesi de geliyor sorunun çözümünü buldunmu naptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.