Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MASASI, HANGİSİNİ ALIRDINIZ? YARDIMCI OLUN BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hadi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Hadi ama
    Hiçbiri
  • quote:

Hadi ama
    1veya3 olabilir
  • ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç
    Bende 1 veya 3 diyorum evinin rengi,mobilyalar, döşeme ye göre birini seç.yada ikisi arasında kura çek hangisi gelirse onu al.
  • quote:

ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç
    3 numara hem şık hem kullanışlı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 13 Ekim 2012; 22:09:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1. iyi ama laptop için mi alacaksın masaüstü için mi bu da önemli. yükseklik olayı değişir laptop ve masaüstü de. 2.de klavye koyulacak raf görünmüyo ama vardır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

1. iyi ama laptop için mi alacaksın masaüstü için mi bu da önemli. yükseklik olayı değişir laptop ve masaüstü de. 2.de klavye koyulacak raf görünmüyo ama vardır sanırım.

Alıntıları Göster
    3 Numarayı alırdım.Daha güzel duruyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/matte-malkovic-bilgisayar-masasi/productDetails.aspx?productId=mbdectcr10714&categoryId=18043090&SKU=MBDECTCR10714

Bu sanırım en şık ve sade duranı.

• quote:

Alıntıları Göster
    1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Alıntıları Göster
    bakmadan almazdım bu tarz şeyleri bakmadan almak çok büyük risktir ayrıca aynı şeyin üzerinde yazıp ders çalışacakmısın boyuna uygunmu rahat edebiliyor musun vs vs kriterleri bakmadan anlaşılmaz

edit odan genişse ne alırsan al büyük al daracık alana eşyalarını sıkıştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Ekim 2012; 22:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

3 numara hem şık hem kullanışlı duruyor

3 numara da klavye yeri yok gibi hocam. Masanın üstüne koyuyoz heralde klavyeyi. 1. de ise klavye yeri var
  • quote:

Alıntıları Göster
    3 numara güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

bakmadan almazdım bu tarz şeyleri bakmadan almak çok büyük risktir ayrıca aynı şeyin üzerinde yazıp ders çalışacakmısın boyuna uygunmu rahat edebiliyor musun vs vs kriterleri bakmadan anlaşılmaz

Üstad zaten standart 75cm yüksekliği var hepsinin Gidip mağazadan dahi alsan standarttır bu yükseklik. Ha bi 3-5cm oynayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

1 numara

Alıntıları Göster
    Bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imjusthiding

3 numara güzel

Alıntıları Göster
    1 numara ama kabloları saklamalısın.
  • quote:

quote:

Üstad zaten standart 75cm yüksekliği var hepsinin Gidip mağazadan dahi alsan standarttır bu yükseklik. Ha bi 3-5cm oynayabilir

ne olur ne olmaz bakmadan alma rengini beğenmezsin(fotodaki renkler yanıltıcı olur) iade ayrı problem genişliği ayrı problem hele en önemlisi malzeme kalitesi 1 sene kullanıp atmayacaksın sonuçta

• quote:

quote:

quote:

ne olur ne olmaz bakmadan alma rengini beğenmezsin(fotodaki renkler yanıltıcı olur) iade ayrı problem genişliği ayrı problem hele en önemlisi malzeme kalitesi 1 sene kullanıp atmayacaksın sonuçta

Alıntıları Göster
    1. ürünü sipariş verdim. Hadi hayırlısı

• quote:

1. ürünü sipariş verdim. Hadi hayırlısı

Alıntıları Göster
    ADORE KMS-04-CB-1 Çalışma Masası bu ıyı gıbı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.