Bildirim
BİLGİSAYAR MASASI, HANGİSİNİ ALIRDINIZ? YARDIMCI OLUN BEYLER
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hadi ama -
Hiçbiriquote:
Orijinalden alıntı: Braymm
Hadi ama -
1veya3 olabilirquote:
Hadi ama -
ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç -
Bende 1 veya 3 diyorum evinin rengi,mobilyalar, döşeme ye göre birini seç.yada ikisi arasında kura çek hangisi gelirse onu al.quote:
Orijinalden alıntı: stefansalvatore
ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç -
3 numara hem şık hem kullanışlı duruyorquote:
ben ilk resimdeki diyorum diğerleri de fena değil evin badana rengine göre uygun olanı seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 13 Ekim 2012; 22:09:27 > -
1. iyi ama laptop için mi alacaksın masaüstü için mi bu da önemli. yükseklik olayı değişir laptop ve masaüstü de. 2.de klavye koyulacak raf görünmüyo ama vardır sanırım.quote:
3 Numarayı alırdım.Daha güzel duruyor bencequote:
Orijinalden alıntı: 01001101
1. iyi ama laptop için mi alacaksın masaüstü için mi bu da önemli. yükseklik olayı değişir laptop ve masaüstü de. 2.de klavye koyulacak raf görünmüyo ama vardır sanırım.
Alıntıları Göster -
http://www.hepsiburada.com/liste/matte-malkovic-bilgisayar-masasi/productDetails.aspx?productId=mbdectcr10714&categoryId=18043090&SKU=MBDECTCR10714quote:
Orijinalden alıntı: SystemEnable
3 Numarayı alırdım.Daha güzel duruyor bence
Alıntıları Göster
Bu sanırım en şık ve sade duranı.
-
1 numaraquote:
Alıntıları Göster -
bakmadan almazdım bu tarz şeyleri bakmadan almak çok büyük risktir ayrıca aynı şeyin üzerinde yazıp ders çalışacakmısın boyuna uygunmu rahat edebiliyor musun vs vs kriterleri bakmadan anlaşılmazquote:
Orijinalden alıntı: 01001101
1. iyi ama laptop için mi alacaksın masaüstü için mi bu da önemli. yükseklik olayı değişir laptop ve masaüstü de. 2.de klavye koyulacak raf görünmüyo ama vardır sanırım.
Alıntıları Göster
edit odan genişse ne alırsan al büyük al daracık alana eşyalarını sıkıştırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Ekim 2012; 22:14:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratonline
3 numara hem şık hem kullanışlı duruyor
3 numara da klavye yeri yok gibi hocam. Masanın üstüne koyuyoz heralde klavyeyi. 1. de ise klavye yeri var -
3 numara güzelquote:
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
bakmadan almazdım bu tarz şeyleri bakmadan almak çok büyük risktir ayrıca aynı şeyin üzerinde yazıp ders çalışacakmısın boyuna uygunmu rahat edebiliyor musun vs vs kriterleri bakmadan anlaşılmaz
Üstad zaten standart 75cm yüksekliği var hepsinin Gidip mağazadan dahi alsan standarttır bu yükseklik. Ha bi 3-5cm oynayabilir
-
Bir.quote:
Orijinalden alıntı: AngelDust!
1 numara
Alıntıları Göster -
1 numara ama kabloları saklamalısın.quote:
Orijinalden alıntı: imjusthiding
3 numara güzel
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
bakmadan almazdım bu tarz şeyleri bakmadan almak çok büyük risktir ayrıca aynı şeyin üzerinde yazıp ders çalışacakmısın boyuna uygunmu rahat edebiliyor musun vs vs kriterleri bakmadan anlaşılmaz
Üstad zaten standart 75cm yüksekliği var hepsinin Gidip mağazadan dahi alsan standarttır bu yükseklik. Ha bi 3-5cm oynayabilir
ne olur ne olmaz bakmadan alma rengini beğenmezsin(fotodaki renkler yanıltıcı olur) iade ayrı problem genişliği ayrı problem hele en önemlisi malzeme kalitesi 1 sene kullanıp atmayacaksın sonuçta
-
1. ürünü sipariş verdim. Hadi hayırlısıquote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamicquote:
quote:
ne olur ne olmaz bakmadan alma rengini beğenmezsin(fotodaki renkler yanıltıcı olur) iade ayrı problem genişliği ayrı problem hele en önemlisi malzeme kalitesi 1 sene kullanıp atmayacaksın sonuçta
Alıntıları Göster
-
ADORE KMS-04-CB-1 Çalışma Masası bu ıyı gıbıquote:
1. ürünü sipariş verdim. Hadi hayırlısı
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kayseri"de pastırma nereden alınır
- saf görünmemek için ne yapılmalı
- alkolsüz bira faydaları
- aq ne demek
- gece uçan beyaz kuşlar görmek
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X