Şimdi Ara

bilgisayar mı inşaat mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 19bininci sıradaym bilgisayara ilgim var ama babam inşaat daha iyi bir meslek kendi işimizi yaparız diyor.sizce ne yapmaıyım ?? :S yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim

• İnsan her zaman ilgi duyduğu mesleği yapmalı.Aileni boşver.Sıralamadan iyi.Bilgisayar Mühendisliği seç derim
  • Bilgisayar ilgin var; ama mühendislik parça söküp takmak veya internette gezmek değil ki. Upuzun kodlardan bahsediyoruz. Bir tane programlama dersi aldık, o bile bana zor gelmişti mesela.
  • ya kardeş baban işimizi yaparız diyor sa git inşaata işte ne şansınız zorluyorsun.
    ne güzel işte.
  • bilgisayar bitirincede adam kendi işini yapabilir ne olacağı belli olmaz hadi bi yanda inşaat diğer yanda kıydırık bi yer yazcam dese hadi neyse de bilgisayarda sağlam bölüm hangisini istiyosan onu yaz
  • bilgisyarda iyi üniversitelere puanım yetmiyor ama inşaat okursam itü oluyo mesela buna da bakmalımıyım?
  • hocam yanlış anlamada eğer içinde bilgisayar okumak varsa sakın çekinme yoksada sakın yazma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kararsız olduğun anlaşılıyor demekki bilgisayara ilgin o kadar fazla değilmiş inşaat yaz
  • banada herkes farklı birşey söylüyor.en iyisi kendi istediğin bölümü yazmak hiç değilse ileride bunun için başkalarını suçlamazsın.
  • Çalışma koşullarını da düşündün mü?Bilgisayar mühendisliğini seçersen genelde bilgisayar başında olacaksın.İnşaatı seçersen ise belki şantiyede belki ofiste çalışacaksın.İkisini de araştır,verilen derslere filan bak.Hangisi ilgini daha çok çekecek.
  • arkadaşlar karar verdim inşaat olacak galiba.bir sorum daha var itü inşaat 18500 almış ben ise 19500üm sizce yazayım mı 1000 kişi atarmı?? bir de yıldız teknik nasıldır o da 20binlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1013

bilgisyarda iyi üniversitelere puanım yetmiyor ama inşaat okursam itü oluyo mesela buna da bakmalımıyım?

İTÜ İnşaat olursa kesin yaz, kesin...

Bu kadar da net konuşuyorum, İTÜ'nün en saygın bölümü inşaat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1013

arkadaşlar karar verdim inşaat olacak galiba.bir sorum daha var itü inşaat 18500 almış ben ise 19500üm sizce yazayım mı 1000 kişi atarmı?? bir de yıldız teknik nasıldır o da 20binlerde

Zaten ortalama 1000 kişilik yeni açılan Tıp kontenjanı var.Atacak bence ama atmayabilir de, bu tercih sistemi öyle birşey ki arz-talep meselesi; ne olacağı belli olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 28 Temmuz 2011; 2:07:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.