Şimdi Ara

Bilgisayar Mühendisliği mi Gelecek Sene mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler mf-4 sıralamam 90 k Mühendislik önerileriniz neler ? Bilgisayar müh. okunur mu ?

• ilgin alakaan varsa niye okunmasın ki ? sor bakalım kendine okumak istiyor musun diye ? ilgin var mı önce bunun farkına var da,sonra düşünürsün okunup okunmadıgını.
  • Benimde 92k sıralama.Kocaeli bilgisayar Müh. İÖ düşünüyordum ama olmayacak gibi :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim . İlgim fazlasıyla var , özellikle elektirkli eşyalara ve bilgisayara . Bana 90k dan iyi bi üni önerir misin ? Mesela Onsekiz Mart çanakkale Üni Nasıl sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: potterlix

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim . İlgim fazlasıyla var , özellikle elektirkli eşyalara ve bilgisayara . Bana 90k dan iyi bi üni önerir misin ? Mesela Onsekiz Mart çanakkale Üni Nasıl sence ?

diger ünivler hakkında pek bilgim yok ama istedigin ünivi google da rahatlıkla araştırabilirsin,mesela geçme notu kaç,ögretim elemanları nasıl,yaz okulu var mı ? falan. istanbul üniv sindeyim ben de zaten,bölümle ilgili bilgi almak istersen sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.