Şimdi Ara

Bilgisayar Öğretmenliği yazmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni tanıyan arkadaşlar bilecektir. Hacettepe kimya bölümünü sevmeyerek okuyordum ve bu sene bırakacağım. 4 senedir bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği veya endüstri mühendisliği istiyordum. Sıralamam pek iyi gelmedi ve özelleri yaşımdan dolayı geri plana atmayı düşünüyorum. Okuduğum bölümü sevememiştim ve bırakacağım. Ailem öğretmenlikte atama sorun olur falan diyor ama ben KPSS girip farklı bir alanda çalışmak istiyorum. ODTÜ gelse yazarım ama gelmiyor muhtemelen Hacettepe düşünüyorum. Uzaktan eğitim olursa hem okul derslerine çalışmak hem de İngilizce kasıp YDS girmeyi düşünüyorum.

• Yardımcı olacak arkadaşları konuya beklerim.
  • Hocam Senin Sonuç Kaç Geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyebileceğim en önemli şey hayallerinizin peşinden koşun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hfbcitir H kullanıcısına yanıt
    Hayalim bilgisayar mühendisliğiydi olmadı. Aslında kafamda Ankara Antlaşması ile Londra'ya gitmek var. Biraz araştıracağım ve orada çalışmayı düşünüyorum. Burada rahat değilim, her sene sınava giriyorum yani daha kötüsü çok iyi yapmama rağmen herkesin benim önüme geçmesi var. Bu dediğim olmazsa KPSS ile bilgisayar alanında memur olmak. Öğretmen olmayı düşünmüyorum.
  • Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamamı söylemek istemiyorum.
  • kac k geldi hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Hocam üstte yazdım, bununla ilgili bilgi vermek istemiyorum.
  • yaş kaç hocam benim de istediğim sıralama gelmedi kararsızım ne yapacagımı bilmiyorum
  • Ankara antlaşması bu yilin aralığında bitiyor hocam. Brexit sebebiyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21 yaşındayım. Ben de sizin gibi kararsızım ama seneye bir kez daha sınava girmek istemiyorum. Hocam bu yaşananlardan sonra seneye ne olacağı belli değil.
  • Bilmiyordum hocam neyse başka ülkeleri deneriz artık olmazsa Amerika vizesi alırım.
  • Öğretmenlik kararını çok ani verdiniz galiba bence tekrar düşünün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 20 yaşındayım hocam ailem kal diyo kötü bölüm okuyup asgari ücret arayacagına 1 senen gitsin diyo ben de çalışırım aslında ama türkiyede ne olacagı belli olmuyo seneye 110 tyt 75 ayt 20bin getirse şaşırmam
  • Ani olduğunu biliyorum ama 4 sene geçti yani seneye mühendislik kazansam bile en az 4 sene daha okuyamam. Öğretmenliği yaz okuluyla falan 2 yılda bitiririm.
  • Hocam son kararı kendiniz verin diyorum. İyi geceler.
  • hocam 2 yıl fazla iddialı değil mi
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    Yaz okuluyla tamamlarım, hazırlık yok zaten rahat biter. 3 yılda hazırlıkla beraber Endüstri bitiren akrabam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böte mezunuyum.O bölümü okumana gerek yok.Zaten yazılım alanında bir eğitim verilmiyor.Ailem zengin 4 yıl takılıcam diyorsan yaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.