Arkadaşım ın bilgisayarına benim HDD yi taktım, gerekli belgeleri aktarıp çıkardım buraya kadar her şey normaldi-sonrasında bilgisayarı tekrar açtığımız da XP, anormal yavaşlıkta açılmaya ve tüm herşeyi geç algılamaya başladı..Donanımsal olacağını düşünüp tüm girişleri kontrol ettim ,jumper lara baktım vs..her şey yerliyerindeydi.. Format çekelim dedik ama sorun orda da devam etti ve sonuçta Xp yi kuramadık!! Ya da ben üstesinden gelemedim!..Sorun ne olabilir arkadaşlar ?! Acil yardım ederseniz sevinirim!..
Merhaba, bence birşekilde arkadaşının hard diskine yüklenen spy türü bir dosya cpu yu aşırı zorluyor ve buda bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor. regedit run,runonce ı bir kontrol edin derim.Birde ctrl+alt+del tuşlarına basıp kontrol etmenizi öneririm cpu yu zorlayan dosya varmı. Saygılarımla,
Bence de...Bi adaware,spybot yada virüs programı ile tarama yaptır sisteme..
en iyisi dosyalarını yedekle sonrasındada sistemi baştan kur
en son sistemi baştan kuralım dedik ama o kadar yavaş ki bunu dahi gerçekleştiremedik.Kurulum cd si sağlam - HDD da sorun olabilirmi? En fazla 50-60 dk süren kurulum , saatler ce bitmek bilmedi!..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme