Şimdi Ara

bilgisayar yoluyla hafıza kartından silinen dosyalar geri alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dijital fotoğraf makinamın içindeki resim ve videoları bilgisayarıma aktarırken bilgisayar bir süre dondu. Daha sonra geri kalan fotoları ve videoları aktardım ve hafıza kartındaki tüm dosyaları sildim

Fotolarda sorun yok ama video dosyaları açılmıyor. İçi bomboş 0 bayt
    Geri dönüşüm kutusunda da yok
    Geri getirmenin bir yolu var mı?

bir program yardımıyla videolarımı geri getirdim arkadaşlar sağolun cevaplarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üyelerdenbiri -- 8 Haziran 2009; 21:15:54 >

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üyelerdenbiri -- 8 Haziran 2009; 21:16:27 >
  • Recovery programlarıyla geri getirmen mümkün ama herzaman iyi sonuç vermiyor. Bazende istediğin dosya adında farklı bir dosya kurtarıyor. Örnek yanlışlıkla sildiğim Supernatural son bölümü yerine harici hdd'me aktardıktan sonra sildiğim Terinator bölümünü(supernatural ismiyle) kurtarması gibi. EasyRecovery kullanmıştım.www.inndir.com da recovery diye aratırırsan pek çok program bulabilirsin. Programlar orada Demo yanlız uyarayım.
  • "PhotoRescue Advanced 2.1" öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: üyelerdenbiri

bir program yardımıyla videolarımı geri getirdim

o zaman konuyu kapattır. millet yazmasın
  • Yazdığım software, kurtarılabilecek durumdaki her şeyi garantili olarak kurtarabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.