Şimdi Ara

Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi bilgisayarda aşırı bir kasma var ben bunun virüsten kaynaklandığını düşünüyorum bir çok program denedim ama bir türlü kurtulamadım bir kaç program yada oyun açtığımda klavye tuşları hiç basmıyor yada geç algılıyor bir sürü yöntem denedim ama yapamadım league of legends oynarken aynı zamanda youtubeden müzik dinlerken oyun oynamak inanılmaz zor oluyor tuşlar geç algılıyor yada hiç basmıyor size bilgisayar özelliklerini atıyorum birde hizmetlerde bir anormallik olduğunu düşünüyorum ama bu konu hakkımda bilgim almadığından dolayı kurcalamak istemedim hangisi gereksiz bir bakarsanız sevinirim arka planda çok fazla program çalıştığını düşünüyorum ve bence bundan kasıyor bu arada sadece lol değil çoğu oyunda aynı şey oluyor bazen de googlede takılırken bile tuşlar geç algılıyor şimdiden teşekkür ederim. (format attım düzelmedi) Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !

• yedek bios warsa yedek biosa geç
    yoksa biosunu guncelle
    birde klavyende bir tus takılı kalmısmı diye bi kontrol et shift gibi.. son olarak hd tune ile diskini test et.
  • radef kullanıcısına yanıt
    klavyenin tuşlarını teker teker söküp temizledim bir tuş takılı değil bilgisayarda yedek bios var mı yada nasıl güncellenilir bilmiyorum :(
    HD Tune ile taradım SS atıyorumBilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !
  • anakart marka modelini yazın beraber bakalım
  • radef kullanıcısına yanıt
    Wibtek
    HD6-MX2-0-888
    A01
  • "Health" ile "Error Scan" bölümünde de test yapsan iyi olur bence. Bu arada tarama yaparken quick scan'in işaretini kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 30 Mayıs 2017; 22:36:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu buldum ama çözümünü yapamıyorum arkadaşlar işlemlere geldiğimde birden fazla svchost.exe var gözüme takıldı internetten biraz arama yaptım bunlar yeni nesil keylogerlermiş ve ciddi anlamda çok fazla ram yiyorlar ama bir türlü kapatamadım :(Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !Bilgisayarda Aşırı Kasma Ve Tuşların Geç Algılama Sorunu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMusic34 -- 30 Mayıs 2017; 23:45:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ve kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.