Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra bilgisayarımda sanki birşey eksikmiş gibi chrome da bir yavaşlık söz konusu ama önemli olan bu değil önemli olan Twitch ' te yayın izlerken çok fazla kasıyor. İnternetle ilgili olmadığı kesin çünkü diğer tablet ve laptop umda çok net izliyorum. Adobe Flash Player derseniz zaten yeni yükledim. Driverlerı da tam yüklediğimi düşünüyorum. Acaba sorun ne olabilir ? Teşekkürler
Windows update yaptınız mı? Ben yapmazsam aynı sorunları yaşıyorum da. Bir bakın isterseniz.
Windows update güncel gözüküyor malesef...
sanki ekran kartı driverı gibi gibi bir kontrol et bence doğru olanı mı yükledin doğru windows sürümüne göremi yükledin
Sanırım buldum gibi. Benim indirdiğim driverlar Lenovo z570 windows 7 Home Premium için fakat ben laptopuma format atarken Windows 7 Ultimate yükledim bunun etkisi olurmu ? Eğer olursa tekrar Home premiuma çevirmeden nasıl birşey yapabilirim ?
Ama sanırım farketmiyor çünkü sadece Windows 7 yazıyor driverlarda of neyapıcağımı bilmiyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme