Şimdi Ara

Bilgisayarı resetledim, her şey gitti. Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sırf bu iş için üye oldum.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ve anlamadığımı da kendi kendime kanıtlamış oldum. Daha alalı 1 yıl olan Windows 8 bilgisayarıma bir şey oldu kendine gelmedi,açılmadı. Windows 8 olunca epey karışık zaten.karşıma ingilizce çeşitli butonlar çıktı. ben de reset your pc butonuna tıkladım.ve devamında bilgisayar, satın aldığım zamanki halinden de eskiye sanırım fabrikadan çıkma haline döndü.işin kötüsü belgelerim fotoğraflarım filmlerim müziklerim her şey gitti. masaüstünde ve C klasöründe ne var ne yok gitmiş. yüklediğim programlar da gitmiş. D klasörü duruyor sadece.hemen bir bilgisayarcıya götürdüm çeşitli programlar yükleyip geri getirmeye çalıştı ama olmamış. bunları nasıl kurtarabilirim? kurtarılması mümkün mü?. belgelerim fotoğraflarım nasıl geri gelir.mahvoldum ben. çok üzgünüm.

• Ne yazdıgını okumadan öyle butonlara basarsan böyle şeyler gelir başına iyi olmuş, Bir daha ki sefere artık ne yazıyor okursun.

windows 8 de eski sürümlerden farklı olarak kendi kendine format atma özelliği var nasıl becerdiysen sanırım bunu yapmışsın. Kolay ulaşılıp yanlışlıkla yapılabilecek bir yerde falan de değil hani, gerçekten üstün başarı göstermişsin.

Silinen verileri çesitli kurtarma programları ile geri getirme ihtimali var ama bu nette bulunan beleş programlarla olacak iş değil.

Otur üstüne soğuk bi su iç.
  • tmk20 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

Ne yazdıgını okumadan öyle butonlara basarsan böyle şeyler gelir başına iyi olmuş, Bir daha ki sefere artık ne yazıyor okursun.

windows 8 de eski sürümlerden farklı olarak kendi kendine format atma özelliği var nasıl becerdiysen sanırım bunu yapmışsın. Kolay ulaşılıp yanlışlıkla yapılabilecek bir yerde falan de değil hani, gerçekten üstün başarı göstermişsin.

Silinen verileri çesitli kurtarma programları ile geri getirme ihtimali var ama bu nette bulunan beleş programlarla olacak iş değil.

Otur üstüne soğuk bi su iç.

Dövseydin bari. yardım istedim kızın azarlayın demedim.yine de teşekkürler.
  • Arkadaşlar istanbulda 300 400 tlye bu işi çözenler varmış bilgisayarcım öyle dedi.göndersem sorun olur mu acaba? bilen varsa bir cevap yazın yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.