Arkadaşlar donanımı ortalama düzeyde olmasına rağmen bilgisayarım çok geç açılıyor.Tuşa bastıktan sonra kullanıma hazır hale gelmesi 7 dakikayı buluyor chrome a tıkladığımda en az 2 dakikada açılıyor.Basit temizliklerin hepsini düzenli yapıyorum başlangıçta da sadece virüs programı açık.Alındığından beri sadece kendi recovery programı ile formatlandı galiba bu tam format yerine geçmiyormuş o yüzden olabilir mi acaba?
Teknik Özellikler şöyle
Lenovo Z570 ideapad notebook 500 gb hdd 6gb ram intel i5 işlemci 2Gb Nvidia Gt540m ekran kartı win7 professional kurulu
Sizce temiz bir format işimi halleder mi bu arada bilgisayar 3 yıllık
Başlangıç programlarından gereksiz olanları kaldır. Masaüstünde direk dosyalar değil dosyaların kısayolları olsun. Nasıl çok dolu bir klasöre girdiğinde yüklenmesi az dolu klasörlere daha yavaş oluyor ise masaüstünü de çok dolu bir klasör olarak görebilirsin. Windows 10 stabilitesini onayladıktan sonra bir an önce geç.
Bu bilgisayara bir de ssd yakışır.
Pamplin
kullanıcısına yanıt
Önce temiz bir format yapayım o zaman ssd için biraz para biriktirmem lazım.Teşekkür ederim
Başlangıç programlarında bir şey yok hocam masaüstünü de siyah duvar kağıdı yaptım 5 tane simge var zaten toplamda format ve ssd takviyesi olmadan bu iş olmayacak gibi teşekkür ederim
Pamplin
kullanıcısına yanıt
Alınca bir iki tane de oyun kurmak ister canım o zaman da sıkıntı olur biraz daha bekleyip daha fazla kapasiteli alsam en iyisi olur
çalıştıra msconfig yaz. Orada başlangıçta çalışan programlar var. Gereksiz olanları kaldır. İşe yarayacağına inanıyorum :)
nebula-bunela-labune
kullanıcısına yanıt
Konuyu okumamışsınız galiba sadece virüs programı açık başlangıçta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme