Şimdi Ara

Bilgisayarım donuyor Acill!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 2000-2500 TL civarında bir toplama bilgisayar aldım fakat bilgisayar bazen 20 dk bazen 10 bazen 2 saat bazen 5 saatte bir donuyor bu süre sabit değil hep değişiyor aldığım yere gittim Ramda sıkıntı var dediler değiştirdiler eve geldiğimde tekrar aynıydı sonra tekrar gittim bu kez 1 gün orada kaldı bilgisayar oradayken hiç donmamış neyse aldım bilgisayarı tekrar eve geldim ve bilgisayar halen daha aynıydı bir şey değişmemiş oradakiler sorun devam ederse bu kez 2 parça söylediler hangileriydi hatırlamıyorum onları değişiriz dediler (ram ve ekran kartıydı sanırım) daha sonra evde sorun devam edince bilgisayarımı odamdan salona taşıdım fakat sonuç değişmedi 2 saat sonra tekrar dondu donmadan kastım mesela bunu yazarken bile dondu tekrar yazdım ekran donuyor ses falan her şey kesiliyor mouse ve klavyeyi kullanamıyorsunuz bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum yardım ederseniz sevinirim eğer bi cevap gelmesse gidicem tekrar fakat servisin bulunduğu yer 30 km yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

Sistem Özellikleri
    İşlemci:AMD A8-7600 Radeon R7 , 10 Compute Cores 4C+6G 3.10 GHz
    RAM (Bellek):8,00 GB
    Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.