bol formatlı iki yıldan sonra sonunda bilgisayarım kafayı yedi..sorun formattanmı kaynaklanıyor bilemiyorum ama artık mynetin oyun sayfalarına ve içinde chat barındıran sitelere girmiyorum...hata iletisi veriyor...flashgeti indirdim hata iletisi verip açmıyor...sorun ne olabilir..ayrıca soliter oyununuda açmıyor...bu sorunların hepsi aynı anda çıktı
SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ BU OLMALI Bİ DENE BAKALIM SAYGILAR
teşekkür ederim ama sorunum nete bağlı bir sorun olduğuna inanmıyorum.çünkü media player da çalışmıyor...bu hatalarla birlikte geldi bu sorunda...başka bi sorun olmalı(senin önerinide deniyorum.thx)
HERZAMAN KURDUĞUN VE ONLARIN ÇALIŞTIĞI İŞLETİM SİSTEMİNİ KURDUN DEĞİLMİ EGER ÖYLEYSE BENCE SEN BİDE FDİSK YAP TEMİZCENE KUR PC Yİ BAŞTAN
SAYGILAR
evt,her zaman kurduğum işletim sistemini kurdum ve herzamanki gibi yükledim herşeyi...benim anladığım kadarıyla eskiyen parçalar var ama hangileriii.....thx
Ramlar olabilir.
Çok sorunlu bir iş.. Bilgisayarın donanımından anlıyor olman gerekir.. Minik bir parça pürüz çıkarıyorsa bu tip şeyler yapar.. Parçaları tamamiyle sök sonra birer birer takk.. Hangisini taktığında problem çıkarıyorsa ondan olabilir.. Cdemir'e de katılıyorum.. Bu tip sorunları genelde RAM çıkarır. Anakart dan slot giriş çıkışlarına da bak.. Uzun iş uzun anlatırken bile sıkıntı bastı yaparken ne olur :-))
Bende RAM kaynaklı bir sorun olabilir diye düşünüyorum.Eğer deneme şansın varsa farklı ramler kullanarak bir test yapmalısın.En kötü ihtimalle olasılıklardan birini elemiş olursun...
Eh be kardeşim sende canın sıkıldıkça bilgisayarına format atmışsın olmazki böyle birşey....
Benim bilgisayarımdada yaklaşık 1 yıldır <u>2F8-Port</u> hatası veriyordu. Modemi çıkardım ve bu sorun bitti.
formattan zarar gelmez ki RaM bozuktur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme