Şimdi Ara

Bilgisayarım kendini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde başladı eskiden mavi ekran gelir tekrar başlardı arada sırada şimdi olay değişti son bi kaç gündür bilgisayar kendini kapatmaya başladı ve tekrar açmaya çalışınca açılmıyor bilgisayar modem ekran vs hepsi bi 5 liye bağlı oda odamdaki prize bağlı odamdaki prizi tak çıkar yapınca bilgisayar çalışıyor virüs falandır diye format attım pc nin içini temizledim ama sorun devam ediyor

yardımınızı bekliyorum iyi forumlar

• ramlerden büyük ihtimal :kapanınca elektriği kesmeden açılmaması
    ramlerin yerlerini değiştirip deneyebilirsiniz
  • başka önerisi olan ? güncel ...
  • RAM leri değiştirip cevaplayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

başka önerisi olan ? güncel ...

sistemin tüm bileşenlerini yazın. güç kaynağı marka ve watt değeri, ve kaç yıldır kullanıldığınızı belirtin. sorun güç kaynağındanda kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

sistemin tüm bileşenlerini yazın. güç kaynağı marka ve watt değeri, ve kaç yıldır kullanıldığınızı belirtin. sorun güç kaynağındanda kaynaklanabilir.

Bilgisayarın arkasında yazmıyor kaç watt olduğu biraz eski oldugundan b kagıtlarda bulamadım bilgisayarın 5 senelik casper marka bi pc ekran kartını değiştirmiştim sadece diğer özellikleri aynı

arkadaşların dediği gibi an itibariyle ramlerin yerini değiştirdim bakalım nolacak , rami değiştirirken ekran kartının baya sıcak oldugunu fark ettim acaba sorun ondan mı
  • quote:

quote:

quote:

Bilgisayarın arkasında yazmıyor kaç watt olduğu biraz eski oldugundan b kagıtlarda bulamadım bilgisayarın 5 senelik casper marka bi pc ekran kartını değiştirmiştim sadece diğer özellikleri aynı

arkadaşların dediği gibi an itibariyle ramlerin yerini değiştirdim bakalım nolacak , rami değiştirirken ekran kartının baya sıcak oldugunu fark ettim acaba sorun ondan mı

Watt kasada kucuk bi kutu olur onun altinda yazar dikkatli bakin buyuk ihtimal guc kaynaginiz ekran kartiniza yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa kendini kapatıyor
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casperin orjinal psu su ise çok dandik oluyorlar
    ve prizi sökmedende açılmıyorsa psu yani güç kaynağından olma ihtimali yüksek
  • Güç kaynağını değiştirmek tahmini olarak ne kadara mal olur yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ozamana kadar idare etsin istiyorum o yüzden pek masraf yapmak istemiyorum
  • quote:

Güç kaynağını değiştirmek tahmini olarak ne kadara mal olur yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ozamana kadar idare etsin istiyorum o yüzden pek masraf yapmak istemiyorum

fsp, high power, cooler master gibi markaların 350w olanları 55tl civarıdır. Senin işini görür. Everest frisby bros gibi tırt markalar almayın.
  • Biraz once tekrar kapandi icine acip baktim guc kaynagi alev gibiydi ekran karti onakeza 230 wattmis guc arkadasin dedgi gibi 350watt yeterlimi baska onerisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Güç kaynağını değiştirmek tahmini olarak ne kadara mal olur yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ozamana kadar idare etsin istiyorum o yüzden pek masraf yapmak istemiyorum

fsp, high power, cooler master gibi markaların 350w olanları 55tl civarıdır. Senin işini görür. Everest frisby bros gibi tırt markalar almayın.

söylediğiniz markaları nerde bulabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

söylediğiniz markaları nerde bulabilirim ?

vatanda hafta sonu indirim vardır. İnventus, eksen, exa bakabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.