Şimdi Ara

Bilgisayarım kendini resetliyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım kendini resetliyor durmadan başta hddemde bad sector var ondan diye düşünüp denesim fakat sorun onda değildi ekran kartını çıkartıp denedim kapanıp açılmaya devam etti power supplyı açıp içinde kısa devre yapan bobin vs var mı diye baktım o da temiz çıktı termal macunu değiştim rami kontrol ettim ondada sorun yok yardım edin sorun neyden kaynaklı??
    Msi rx 480 4gb
    Hi level 8gb 2133mhz
    Msi 150m pro vdh
    İntel i5 7500
    Wd 1tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tcnbyrk -- 15 Eylül 2018; 20:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemin loglarını alıp genel bir durumuna ve raporladığı hataları görmek çok yararlı olabilir. Yapılabilecek bir şeyler varsa yapmaya çalışırız.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellek kullanıyorsanız sisteme takılı olmasında fayda var. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.
  • Teşekkür ederim fakat şu an bilgisayarı açamıyorum 1-2 saniye sonra kendini kapamaya başlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Malware Removal

Sistemin loglarını alıp genel bir durumuna ve raporladığı hataları görmek çok yararlı olabilir. Yapılabilecek bir şeyler varsa yapmaya çalışırız.

Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellek kullanıyorsanız sisteme takılı olmasında fayda var. Size 2 log verecek.

Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

İyi günler.
    Teşekkür ederim fakat şu an bilgisayarı açamıyorum 1-2 saniye sonra kendini kapamaya başlıyor...

• Tcnbyrk T kullanıcısına yanıt
    Komut ortamında açabiliyor musunuz ? Burada da açamıyorsanız bir teknik servise götürmelisiniz.
  • Komut ortamı dediğin hocam?

• Onarma ortamını kastediyorum.
    Bios--->Onarma ortamı--->Normal masaüstü açılışı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıyorum evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.