mrb arkadaşlar yaklaşık 1 aydır şehirdışında olmam sebebiyle masaüstü bilgisayarımı kullanmamaıştım. bugün eve gelip makinamı çalıştırmak istediğimde bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok.
önceden açılışta bip sesi gelirdi şimdi o ses de gelmiyor. ayrıca bilgisayarın önyüzünde, power düğmesinin altında duran küçük led sürekli sarı yanıyor. (zaten bilgisayarın ön yüzünde tek o led var )
1- ekran kartımı slotundan çıkarıp tekrar taktım 2- 2 adet 256mb ram kullanıyorum her ikisini ayrı ayrı çıkartıp tek tek takarak denedim. 3- işlemci fanımın ve ekran kartı için monitörden gelen kabloyu kontrol ettim tekrar taktım SONUÇ DEĞİŞMEDİ.
dikkat ettiğim bir diğer husus ise bilgisayarı o vaziyette yaklaşık 1 dk bekletip kasadan işlemci fanını söküp işlemciye ellediğimde herhangi bir sıcaklık hissetmiyorum yani sanki işlemci hiççalışmıyor gibi bu durumda.
işin erbabı olan arkadaş yardım bekliyorum.
şimdiden teşekkürler iyi günler
bi ara bendede olmuştu güç kaynağını değiştirdim,sorun hallodu. güç kaynağından kaynaklanıyor OlabiliR.. ekran kartına 3.3 volt tam olarak veremiyorsa monitörün açılmamasına sebep olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme