Şimdi Ara

Bilgisayarıma elektrik gelmiyor hemde hiç! LÜTFEN YARDIM ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada dediğim gibi kasama elektrik hiç gelmiyor kasamın power kablosunu çekip tekrar taktığımda elektrik gelmiyor baya bir süre bekledikten sonra açılıyor yaklaşık 1 gün boyunca elektrikte kalınca açılıyor nedeni ne olabiliir power supplyden olabilir dedim fakat başka sağlam taktım yinede olmadı acaba anakarttamı birşey var lütfen yardımcı olurmusunuz :S

bilgisayarımın özellikleri:

gigabyte ga-g31m-es2l anakart
    intel dual core işlemci
    nvidia 1gb 128 bit ekran kartı
    2 gb ram vs vs.

sorunum açıkça anakartıma elektrik gelmiyor!

• psu da yu değiştirdiniz sorun düzelmediyse anakartta sorun olabılr dediğiniz gibi.. fakat bu durumda sizin yapabılecegınız pek birşey yok ..psu nun anakart girişlerini kabloları kontrol edin .. kabloların uçlarına bakın yanık v.s.. gibi bir durum varmı ..aynı şekılde anakart girişine bakın .. daha sonra bir servısden yardım almanız gerekıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 20 Mayıs 2012; 2:39:17 >
  • gecende aynısı benım pc ye oldu. pc hiç açılmıyordu. pwer sup dandır dedim gittim frp sup aldım. meğersem power kablosundaymıs sorun. farklı bir kablo dene derim. ama elektrik geliyorsa bir süre sonra anakarta ve ekstra fan varsa onları kontrol et. fanlar elektrik devrelerini kesebiliyor.
  • Sistemi uzay kurulumuna geçirin hocam. Donanımlar dışında ekstra fan vs bağlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.