Şimdi Ara

Bilgisayarıma Format Attırdım Sonra... (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attırdım internetim vınn olduğuiçin driverlerini yükleyeceğim ama ekran kartı için hangi driver gerek bilmiyorum ss ler...

• Ekran kartı için gpu-z ile bakabilirsiniz
  • Burdan pek anlasilmiyor hocam arkadasin dedigi programi kullanin yada en iyisi Drive Booster 2 kullanarak driverlari otomatik yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slimdrivers vb bir programla ekran karti driverini kurun buradan anlayamayiz modelini.

• GPU-Z yazılımı ile ekran kartı modelini öğren daha sonra üretici sitesinden en güncel sürücüyü indir.
  • Gpu-z ile baktım aynı şeyler yazıup pc lenovo g550 bulamazmısınız çok lazım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ultrAslan37

Gpu-z ile baktım aynı şeyler yazıup pc lenovo g550 bulamazmısınız çok lazım ya

http://support.lenovo.com/bd/bn/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/lenovo-g550-notebook?c=1

Bu linkten gereken driverların hepsini indirebilirsin, hatta tavsiyem hepsini indirip arşiv yapman

edit: orada bir sürü link var, sen işletim sistemi ve 32/64 bit seçeneklerine göre indirmeyi yap, hepsini indir derken tek tek alayını indirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 28 Ocak 2015; 23:09:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format attım oyun açılmıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarına java 7 sürümü kur sonra nvidia sitesine girip otomatik driver taramayı seç site ekran kartı driverini bulacaktır.
  • Çözüldü teşekkür ederim. Hepinize....

• Neden bukadar farklı uğraşlar çıkartıyosunuz anlamadım. Windows updatedekileri indirin tüm gerekenler inicektir zaten en günceli. Gerekirse ekran kartını elle güncellersiniz bukadar neden 3. Parti program tavsiye edilir anlamıyorum sonuçta driver işinde en sorunsuz ve uyumlu şekilde microsoft zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.