Şimdi Ara

Bilgisayarıma Virüs mü Bulaştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün sabah kalktım IDM bağlantısı kopmuş bilgisayarıma resimdeki gibi bir uyarı geldi. Hiçbir şekilde bilgisayarımın içeriğine erişme izni yoktu. Yeniden Başlat yada Sonra seçeneği vardı. Resimdeki uyarı yazısını okuyunca kıllandım windows böyle katı kurallar koymaz diye düşündüm. Sonrayı seçerseniz bilgisayarınız 1 gün sonra başlar saçma bir uyarı diye düşündüm. Bende şimdilik Sonra yı seçtim pc kapanmadı. Şimdi pc de tüm önemli dosyalarımı kopyaladım sizlerde virüs diyorsanız kökten bir format atmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcan_tekcan

Merhaba bugün sabah kalktım IDM bağlantısı kopmuş bilgisayarıma resimdeki gibi bir uyarı geldi. Hiçbir şekilde bilgisayarımın içeriğine erişme izni yoktu. Yeniden Başlat yada Sonra seçeneği vardı. Resimdeki uyarı yazısını okuyunca kıllandım windows böyle katı kurallar koymaz diye düşündüm. Sonrayı seçerseniz bilgisayarınız 1 gün sonra başlar saçma bir uyarı diye düşündüm. Bende şimdilik Sonra yı seçtim pc kapanmadı. Şimdi pc de tüm önemli dosyalarımı kopyaladım sizlerde virüs diyorsanız kökten bir format atmayı düşünüyorum.

hayır kesinlikle değil , güncelleştirmeleri yapmayınca böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcan_tekcan

Merhaba bugün sabah kalktım IDM bağlantısı kopmuş bilgisayarıma resimdeki gibi bir uyarı geldi. Hiçbir şekilde bilgisayarımın içeriğine erişme izni yoktu. Yeniden Başlat yada Sonra seçeneği vardı. Resimdeki uyarı yazısını okuyunca kıllandım windows böyle katı kurallar koymaz diye düşündüm. Sonrayı seçerseniz bilgisayarınız 1 gün sonra başlar saçma bir uyarı diye düşündüm. Bende şimdilik Sonra yı seçtim pc kapanmadı. Şimdi pc de tüm önemli dosyalarımı kopyaladım sizlerde virüs diyorsanız kökten bir format atmayı düşünüyorum.

Virüs ile alakası yok sanırım PC otomatik güncelleme yapmış ve bilgisayarı yeniden başlatmanı istiyor.Bir sorun yok Pc'nde...

• Sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli cevaplarınız için çok teşekkürler format atmaktan da kurtuldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.