Şimdi Ara

bilgisayarımdan sürücülerime giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar C ve D sürücülerime bilgisayarımdan girmek istedigim de böyle bir ekran çıkıyor virüs taraması yaptım ama nafile var mı bi çözümü?

bilgisayarımdan sürücülerime giremiyorum

• bittorent.exe virüsü

Çözüm için inceleyin...

http://resim.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 5 Temmuz 2008; 12:58:13 >
  • şu başlığı belki binlerce defa açtılar offf

arama yapın dicem ama şimdi yapmayacaksınız..

o yüzden başlat / çalıştır / cmd

dos ekranında d: enter

karşınıza D:\> gelecek.

attrib autorun.inf -r -a -s -h enter

aynı sistemi c: de de deneyin.. daha sonra çalıştır üzerinden sürücülere erişip çıkan autorun.inf dosyalarını silin, sistemi yeniden başlatın.. sorun hallolacak..
  • 2 saatir kafa yoruyorum bütün işlemleri denedim fakat sonu olmuyor üstat o dedigin şekilde dosa komutu girdim fakat dosya bulunamıyor diyor autorun.inf gözükmüyor sürücülerimde
  • Bu konuyu forumda yaklaşık 500.00 defa açıldı...
    Biraz forumun arama kısmını kullanırsanız rahatlıkla sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
    Bu konuya ait birçok üst konu var...
  • Kardeş en basit yolu şu Winrar programını aç.. winrar programından C ve D kalsörlerine artık hangisine giremiosan ordan girdiğinde otomatikman gizli dosyalarına görceksin autorun.inf dosyası %100 wardır onlar delete yapıp sil giremediğin disklerde aynı işlemleri yap yeniden başlat bilgisayarını sonra C ve D e girebilirsin :)
  • autorun dosyasını hiçbişekilde göremedim
    hiçbirinizin dedigi de bi halta yaramadı 2 sattir aramadıgım topic konu kalmadı
    gine kendi kendime ugraşarak çözdüm olayı

klasör seçeneklerinde dosya türleri var o bölümdeki kod deişmiş vürüsü temizledikten sonra orayı düzeltmek gerekiyo
    sürücünün çalışıcagı program olarak windows içindeki explorer adlı programla açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Topladığım pc biosa girmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bebdede vardı format atım olmadı sonra autorun.inf virüsü vardı onu temizledim birde kavo.exe vardı gizli dosyaları göstermiyordu bil. hata veriyordu onuda çince bir proğramla düzeltim şimdilik bir problem yok. çince proğramın ismi 'bumec' bunu dene.
  • Download

içeriği;

-FlashVirüsTemizleyici
    -bittorent silme
    -AutorunVirüsünüTemizleme
    -Autorun.vbs Temizlik Aracı
    -Autorun
    -amvo(ünlü sil.rar)

Son aylarda karşımıza çıkan Virusleri temizlemek için remove toollar
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

autorun dosyasını hiçbişekilde göremedim

klasör seçeneklerinde dosya türleri var o bölümdeki kod deişmiş vürüsü temizledikten sonra orayı düzeltmek gerekiyo
    sürücünün çalışıcagı program olarak windows içindeki explorer adlı programla açılıyor

sen yapamamışındır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalCasus

quote:

sen yapamamışındır :)

Üslubuna bakarmısın

hiçbirinizin dedigi de bi halta yaramadı.....kendi kendime ugraşarak çözdüm olayı

• quote:

O zaman git başka yerden ara arkadaşım yüzbaşı olmuşsun daha forumu kullanmayı bilmiyorsun.

Ben ne arasam ne sorum olsa herkes sağolsun bildiği kadarı ile yardımcı oldu...

Burası bir paylaşım platformu üslubuna dikkat et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.