Şimdi Ara

BILGISAYARIMI 4 GUN ONCE BIRAKTIM ACTIGIMDA EKRAN BU HALDEYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programlara yaptigim esnada ekranda kaymalar oldu neler oldugunu ilk basta onemsemedim. Sonra artti ama geri duzeliyordu bir kac saniye sonra. Sonra ekran kalici bir sekilde kaydi yazilimsal bir problemi yoktur diye dusunuyorum ama ekran karti hayatimda hic yakmadim yada yanmis ekran karti veya kondansator patlamasi gormedim. Bunlarin olup olmadigini ekran karrinin neresinden nasil anlayabilirim yardimci olursaniz sevinirim henuz icini acmadim simdi onu acip bakicam duzeltilebilir birseydir umarim yeni ekran karti alacak param yok. Bilgisayar acilmiyor butun projelerim evraklarim cv dosyalarim herseyim icinde. Lutfen yardim edin BILGISAYARIMI 4 GUN ONCE BIRAKTIM ACTIGIMDA EKRAN BU HALDEYDI

• SaWLeaDeR S kullanıcısına yanıt
    Bios ekranındada aynı oluyor heralde.Bu donanımsal demektir.Bilgisayarın içini açmak istemiyorum diyosan teknik servise yolla.Açmak istersende ekran kartını sök temizle macun değiştir ve bağlantı noktalarını silgiyle silip tak.Belki çalışbilir.Bunları yaptın yine çalışmıyorsa senin daha yapabileceğin birşey kalmaz dostum.Mecbur teknik servise gönderirsin.
    Birde verilerinin gitmesini istemiyorsan harddiskini çıkartıp başka bilgisayarın harddiskine yedeklemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-TEKNO -- 14 Haziran 2016; 14:49:05 >
  • Hocam garantisi coktan bitti ben eve gidince ilk isim dediklerinizi denemek olcak ekran kartinin yanip yanmadigini nasil anlayabilirim normal kit yanmasi gibi kararir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.