Şimdi Ara

Bilgisayarımı WinXP'den Win7'ye yükselttim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı WinXP'Den Win7'ye yükselttim.Fakat format yaklaşık 8-9 saat civarı sürdü.Şuanda başlangıçtaki logo ekranı geliyor ve bilgisayar siyah ekranda kalıyor.Bilgisayarın özellikleri;
    İşlemci: Pentium Dual-Core 1.80 GHz
    RAM: 4 GB
    32 Bit İşletim Sistemi

Şuanda bilgisayarı tekrar açtığımda Startup Repair yazan bir ekran geldi.Formatı atmaya çalışırkende cd'yi 4 seferde algılamıştı.Tekrar XP'ye düşürmek için XP CD'si taktığımda ise CD'yi algılamadı.DVD Writer'i yeni taktırdım.

Neden siyah ekranda takıldığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Yardımlarınızı Bekliyorum
  • bios u bi sıfırla hocam..olmadı dvd yi sok USB ye atıp windows kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios'u nasıl sıfırlayacağım? birde Delete tuşuna basıp girdiğim menüde internette anlatılan seçeneklerden daha az yönerge vardı.Mesela First Boot Device gibi seçenek yoktu.Format nasıl başladı bilmiyorum şansa başladı.
  • Bios'u nasıl sıfırlayacağımı öğrendim ve şuan uygulamasın yapıyorum.Ayrıca bir şey sormak istiyorum, ben alışkanlık olarak Win7'yi C sürücüsüne kurdum.Fakat götürdüğüm bilgisayarcı WinXP'yi D sürücüsüne kurmuş bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
  • en baştan temiz bir sistem kurulumu gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekala onu nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirmisiniz?
    Bilgisayarda 74.5GB ve 150GB olmak üzere iki harddisk var fakat nedenini anlamadığım bir sebepten bilgisayarcı 150GB hard diski 49 ve 101 olarak ikiye bölmüş ve XP'yi D sürücüsü yaptığı 49GB'lık yere yüklemiş.Benim bilgilerim ise diğer yarısı olan 101GB'lık bölümde yardım ederseniz sevinirim.Ben Win7'yi 74.5GB olan C sürücüsüne yükledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak ne yapmam gerektiği hakkında fikir verebilecek biri varsa sevinirim.
  • Dostum dediklerine gore sisteminde 2 tane isletim sistemi var, en bastan temizleyip tek bir isletim sistemi kur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.