Şimdi Ara

Bilgisayarımın Özellikleri İyi Olduğu Halde Bütün Oyunlar Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Intel Core i5 CPU M 460 @2.53 GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
    Ram: 3072 MB

Ekran Kartı: Intel HD Graphics 1275 Mb
    İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit

Evet arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bu iyi gibi ama çoğu oyunda kasma yaşıyorum.Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz ?

• ekran kartı onboard bu yüzden harici ekran kartınızın olup olmadığına eminseniz sizin ekran kartı almanız lazım
  • Ekran kartınız entegre grafik kartı olduğu için yüksek sistem isteyen oyunlarda kasması normal ve bilgisayarınız büyük ihtimalle laptop olduğu için ekran kartı takviyesi yapmanız çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Ekran kartınız entegre grafik kartı olduğu için yüksek sistem isteyen oyunlarda kasması normal ve bilgisayarınız büyük ihtimalle laptop olduğu için ekran kartı takviyesi yapmanız çok zor.

Hocama katılıyorum.

Eger ekran kartı olsaydı degiştirebiliyordunuz ama onbordda slot yoksa maalesef :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Ekran kartınız entegre grafik kartı olduğu için yüksek sistem isteyen oyunlarda kasması normal ve bilgisayarınız büyük ihtimalle laptop olduğu için ekran kartı takviyesi yapmanız çok zor.

Hocama katılıyorum.

Eger ekran kartı olsaydı degiştirebiliyordunuz ama onbordda slot yoksa maalesef :)

ben gözden kaçırmışım evet notebook olduğu için harici ekran kartsız bir notebook olduğu için malesef yapacak birşey yok
  • Peki şuan ki ekran kartımı değişme imkanım yok mu ?
  • malesef yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide ekran kartı sürücünü bi kontrol et kötü bi ekran kartı değil
  • oyunla arası iyi olmayan birine sat koy üstüne biraz daha al sağlam bişey kardeş öneri tabi bu masaüstü bilgisayar olsa her türlü değişiklik oluyor ama laptoplar genelde bir ayarda sunuluyor ben bir laptopun harddiskini yükselttim işlemcisini yükselttim ram de yükselttim ama ekran kartı çoğu laptopta değişmiyor
  • Hocam demek ki o kadar iyi değilmiş
  • Hadi ya :( Bende diyordum bilgisayarın özellikleri iyi niye oynuyamıyorum diye demekki sağlam bir masaüstü şart oldu
  • Supradyn. S kullanıcısına yanıt
    Sisteme ekran kartı takviyesi gerekli. PSU'nu söylersen ekran kartı önerilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.