İyi günler arkadaşlar , Sorum şöyle : Ekran kartı olarak Kendi bilgisayarımın - Asus - driver sitesinden mi indirmeliyim yoksa Nvidia'nın kendi sitesindeki driverımı ?
quote:Orijinalden alıntı: nexus38 Ekran kartı markanız ne ise kendi sitesinden indirmeniz daha yararlı olur diye düşünüyorum. Peki birini diğerinin üzerine kurma sağlıklı bir işlem olur mu acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: weiStainder quote:Orijinalden alıntı: nexus38 Ekran kartı markanız ne ise kendi sitesinden indirmeniz daha yararlı olur diye düşünüyorum. Peki birini diğerinin üzerine kurma sağlıklı bir işlem olur mu acaba ? hayır ekran kartının driver ini nvida nın kendi sitesinden indirip kurmalısın , bu arada ikisini de kurarsan problemler yaşanabilir .
quote:Orijinalden alıntı: PcProf. quote:Orijinalden alıntı: weiStainder quote:Orijinalden alıntı: nexus38 Ekran kartı markanız ne ise kendi sitesinden indirmeniz daha yararlı olur diye düşünüyorum. Peki birini diğerinin üzerine kurma sağlıklı bir işlem olur mu acaba ? hayır ekran kartının driver ini nvida nın kendi sitesinden indirip kurmalısın , bu arada ikisini de kurarsan problemler yaşanabilir . Peki yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: weiStainder quote:Orijinalden alıntı: PcProf. quote:Orijinalden alıntı: weiStainder quote:Orijinalden alıntı: nexus38 Ekran kartı markanız ne ise kendi sitesinden indirmeniz daha yararlı olur diye düşünüyorum. Peki birini diğerinin üzerine kurma sağlıklı bir işlem olur mu acaba ? hayır ekran kartının driver ini nvida nın kendi sitesinden indirip kurmalısın , bu arada ikisini de kurarsan problemler yaşanabilir . Peki yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. :) ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bize kardeşim :)