konu bu kadar arkadaşlar. android cihazı bilgisayara bağlamadan bootloader kilidi açılır mı, açılırsa nasıl açılır? |
bilgisayarsız bootloader kilidi açılır mı?
-
-
Genelde fastboot modunda pc'ye bağlanarak cmd veya cihazların özel programlarıyla açılıyor. Bu yüzden ben de açamadım kilidi. Benim de pc'm yok :(.
Özet olarak açılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ExfatGenelde fastboot modunda pc'ye bağlanarak cmd veya cihazların özel programlarıyla açılıyor. Bu yüzden ben de açamadım kilidi. Benim de pc'm yok :(.
Özet olarak açılmaz.
ben de tv yi bilgisayara bağlayamadığım için bilgisayar olmadan bootloder kilidini açıp root etmem lazım ama bulamadım yolunu. termux ile denedim o da olmadı okumaya izin veriyor yazmaya izin yok yine.
-
Televizyonlar bilgisayara bağlanmıyor mu, yoksa pc mi yok? Bağlanmıyorsa öğrendiğime üzüldüm. Root niye lazımdı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ExfatTelevizyonlar bilgisayara bağlanmıyor mu, yoksa pc mi yok? Bağlanmıyorsa öğrendiğime üzüldüm. Root niye lazımdı acaba?
65"tv yi bilgisayara bağlayabileceğimi sanmıyorum. usb ler giriş özellikte(usb çıkış değil) bir de iki erkek usb ile bağlasak pc görür mü emin değilim. ayrıca tv yi recovery veya bootloader moduna alabilir miyiz yandaki tuş kombinasyonlarıyla ondan da emind eğilim.d
Benzer içerikler
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- fm 24 touch android çıkacak mı
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- infinix note 40 pro yorumlar
- oyun telefonu
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- samsung a70 ne zaman çıktı
- infinix hot 40i özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X