Şimdi Ara

Bilkent Ctis için acil cevap :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim ygs 1 puanım ne yazikki baya düşük yani 540 bindeyim ve işin kötü yanı okul puanımda düşük gecen sene 50 bin geri atmıştı ve dahada kötü yanı yerleşmiş durumdayım şimdi ctis 481 bini alıyor en son gecen sene 320 binden düştü 481 bine bu senede düşme şansı var mı neredeyse yakın sıralamalar cünkü gecen seneyle yani girme şansım var mı gecen sene bile ben 470 binken bölüm 320 bindi ve sadece 4 binle kacırmıştım girmeyi?

• up beyler cidden cok önemli kafayı yemek üzereyim.
  • up
  • kardesim bende ctis istiyorum.insallah ikimizde gireriz.benim siralamam 554 bin.sana sunu soyliyim turkiyede ctis gibi baska bir bolum yok.bu sene 300 binlede kapatabilir 600 binlede.tamamen sansimiza kalmis.mesela 2009da en son 78 bininciyi almis, gecen sene; bolume birinci girinle sonuncu giren adami gectim bolumun %50 kontenjanina giren birinci ile sonuncu arasinda bile 186 puan fark var.bu yuzden ben bu sene ctisten her turlu hareketi bekliyorum.nasip diyerek yazacagiz ve bekleyecegiz.bu arada okul puanin ve ygs puanin kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

kardesim bende ctis istiyorum.insallah ikimizde gireriz.benim siralamam 554 bin.sana sunu soyliyim turkiyede ctis gibi baska bir bolum yok.bu sene 300 binlede kapatabilir 600 binlede.tamamen sansimiza kalmis.mesela 2009da en son 78 bininciyi almis, gecen sene; bolume birinci girinle sonuncu giren adami gectim bolumun %50 kontenjanina giren birinci ile sonuncu arasinda bile 186 puan fark var.bu yuzden ben bu sene ctisten her turlu hareketi bekliyorum.nasip diyerek yazacagiz ve bekleyecegiz.bu arada okul puanin ve ygs puanin kac?

Kardesim okul puanim 40 di zaten yarisi alinacak yani 2011 de 320 bini alirken bu sene 481 bine kadar geriledi umarim duser daha

• Puanda 197 198 malesef kardesim.

• hangi bolumdesin suan keske bi sene daha bekleseydin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ EE / ODTÜ soru cevap
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

hangi bolumdesin suan keske bi sene daha bekleseydin

TOBB İKTİSAT KARDEŞİM KEŞKE BEKLESEYDİM YA
  • Benim ygs1 siralamam 120k sanirim bilkent ctis secicegim ben de fakat bolum hakkinda bilgim cok az

• orası artar bence o kadar gerilerde kalmaz bu sene forumdan ve cevremden gördugum kadarıyla talep cok
  • Bir ara mf4 puanıyla alacak söylentileri vardı, bu sene olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.