Şimdi Ara

Bilkent EEE %50Burslu mu ODTÜ EEE mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Sıralamam geçen seneki verilere göre (2016) Bilkent EEE Tam Burslu için yeterli gözükse de ondan önceki senelerin verilerine göre (2014-2015) yetersiz kalıyor. Bu durumda %50 burs garanti ancak vereceğim para ODTÜ EEE ile kıyaslamak gerekirse değecek midir? Konuyu bilen ve/veya ODTÜ veya Bilkent'te özellikle mühendislik bölümü okuyan ya da yeni mezun olmuş arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Çok teşekkürler.

Bir de bu sene Boğaziçi,Koç,Bilkent gibi okulların mühendislik bölümlerine talep artar mı yoksa aynı mı kalır? Yani tıp mı yükselir mühendislikler mi ?

• Değmez tabi ki. Bana çok ilginç geliyor derece yapıp paralılarla beraber okumak siz bir de üstüne 15 bin lira ödeyeceksiniz. Hiç bir şekilde bu farkı hakedecek şeyler sunmuyor size Bilkent.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Fakat derece yapıp paralılar ile okumayı kötü bi'şey olarak görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar88

Teşekkür ederim. Fakat derece yapıp paralılar ile okumayı kötü bi'şey olarak görmüyorum.

Bir üniversitenin en değerli özelliğidir bence öğrenci kalitesi. Özellerin en büyük handikapı bu. Üstelik dediğim gibi hiç bir parametre bu özelleri daha iyi yapmıyor devletlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 13 Temmuz 2017; 19:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    12 yıl önce açıldı
    Bilkent EE mi daha zor ODTÜ makine mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.