Şimdi Ara

Bilkent Makine ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent Makine gitmeyi düşünüyorum acaba orada okuyan ya da bilkent makine hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz?

• yukarı
  • öğrenmek istediğin nedir?
  • Klasik ve basit şeyler aslında : İş imkanı ? Eğitim ? Yurt dışı olanakları ? VS
  • şimdi iş imkanını yorumlayayım,
    düşün;

bir firman var mühendis alacaksın ülkede küçük büyük 160 küsur üni var ancak herkes biliyor ki BİLKENT, ITU , ODTÜ, BOĞAZİÇİ nden çıkan mühendisler en vasıflıları sen olsan tüm başvuranları bir mi tutardın yoksa bu büyük ünilerin mezunlarını ayırır mıydın?

net cevap istiyorum diyorsan normal şartlarda iş sıkıntısı olmaz.

yurtdışı içinse üniversitinin değişim programlarını araştırmalısın ancak yine saydığım ünilerin yurtdışı imkanlarının iyi olduğunu herkes biliyor..

yine net cevap istiyorum diyorsan bilkentte yurtdışı için planlarını yaparsan istediğini bulursun
  • Ben aslında odtü bilgisayar planlıyordum da yurt imkanları burs ve il dışından geliyo olmam bilkenti düşündürüyor
  • branşlar çok farklı iyi düşün eğer bilgisayara ilgin varsa düşünmeden odtü yaz yok eğer makineye ilgin varsa düşünmeden bilkent yaz ikisinin imkanları arasında fark yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    12 ay önce açıldı
    Boğaziçi makine
    3 yıl önce açıldı
    İtü makine
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtların farkı yok odtu daha iyide denebilir egitim olarak ayniymis bence bilgisayarım makinemi buna karar ver ikisindende arkadasım var pişman değiller sıra kaç hocam bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.