Şimdi Ara

Bilkent/Sabancı/Odtü İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştır, sor, sorgula sonu gelmiyor.
    Bilgisi, fikri olan arkadaşım yardımcı olursa çok makbule geçer.

1) Odtü mü yoksa tam burslu vakıflar mı(sabancı, bilkent ve tobb) düşünülmeli?
    2)Vakıflarda öncelik sırası hangisi olmalı? Özellikle Bilkent ve Sabancı arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lebitz -- 11 Temmuz 2015; 13:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent yaz keyfine bak paran tıkır tıkır yatcak.
  • Orası öyle de hocam mezun oluncaki durum nasıl olucak diğerleri içinde en avantajli bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lebitz -- 11 Temmuz 2015; 14:39:11 >
  • Bilkent 1.sırada ingilizcen varsa tobbu 2ye yaz ingilizcen yoksa odtü yu 2ye koy

• Ben olsam odtü yazardım. Diğer üniversitelerdeki burssuz tikilerden rahatsız olurum.
  • oymalıkapıtokmağı O kullanıcısına yanıt
    Sabancıyı düşünmemenizin nedeni nedir?

• loveislaw kullanıcısına yanıt
    Hocam başta biraz sizin gibi düşünüyordum yine de hayatın içinde, mesleğimizde bu tarz insanlar olacak. Rahatsız olmayıp işimize bakmak gerek
    Cevap için teşekkürler, odtü demenizin nedeni öğrenci farkı sanırım. Eğitime nasıl bakarsiniz?

Edit: Aslında asıl merak ettigim buralardan mezun oluncaki durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lebitz -- 11 Temmuz 2015; 14:42:55 >
  • -Bedava konaklama imkani
    -aylik 600 tl burs
    -bilkent gibi bir kampus
    -okul uzatirsan burs kesilmemesi (sabancida direk kesiliyor)
    -akademik kadro

Bu sebeplerden dolayi bilkent

• Lebitz L kullanıcısına yanıt
    Eğitim kaliteleri arasında fark olduğunu sanmıyorum ve hangisinden mezun olursan ol benzer pozisyonlara ulaşırsın. Bilkent'te tam burslu okuyan arkadaşım mühendisliklerde makas dar olduğu için (burssuz girmek için bile ilk 50k'ya girmen gerekiyor) pek burslu burssuz ayrımı yaşanmadığını ancak tm bölümleri için aynı şeyleri söyleyemeceğini belirtmişti. Çünkü tm bölümlerinde son girenlerin sıralaması 200-300k ya kadar düşebiliyor ve bunlar çoğunlukla okuma arzusunda olmayan, şirket sahibi babası tarafından işletme okusun da benden sonra işlerin başına geçer düşüncesiyle yollanmış şımarık tipler. Hatta bu tiplerin kampüste spor arabalarını yarıştıracak kadar ileri gidebildiğini söylemişti. Ben şahsen böyle bir ortamda üniversite yıllarımı geçirmek istemem ama tabi ki senin kararım önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.