Şimdi Ara

Bilkent sorun anlatmaya çalışalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
8
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşletme ve iktisatta ücretli öğrenci sayısı yanıltmasın seni onların çoğu geleceğin öyle ya da böyle babadan gelecek yerleri yönetecek adamlar burslu kontenjanlarına gelen insanlar da gayet kaliteli oluyor (işletmeci tanıdığım yok ama burslu bunu iktisata bakarak söylüyorum) yurtdışı konusunda hocalardan ve üniversite mazisinden gelen bir adı var okulun ayrıca senin dersler bakımından kendini geliştirmen için sana çok destek olabilecek hocalar var bildiğim kadarıyla en azından arkadaşların görüşleri bu yönde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Pre Advance seviyesi olan biri hazırlıkta zorlanırmı birde exchange erasmus programları nasıldır ( kusura bakma bu arada hocam günlerdir fellik fellik bilkentli arıyorum bulunca çok mutlu oldum)

• engmen E kullanıcısına yanıt
    Exchange ve erasmus gayet geniş üniversite sayfasından bakabilirsin ayrıca yurtdışı stajı yapan bir sürü insan da var :) İngilizce yeterlilik sınavına girdiysen bu güne kadar el alışkanlığın varsa misal essay için falan geçebilirsin. B2 civarıyım dediğine göre biraz ön çalışmayla çok rahat geçebilirsin. Yeri gelmişken geyiğini de yapayım yeterlilik için harvard 6 mit 5.5 ister ielts ten bilkent 6.5 😎

Saka mi yapiyon :D

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    Genel de böyle olacak soranların hali o yüzden çok kasma güzel bölüm güzel seçim :)

Sen ne okudun? Bence de guzel de tedirginim nedense nedensizce

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okudum bu sene elektrik elektronik mühendisliği bölümüm

Kolay gelsin ne yapalim ya biz o kadar puan yapamadik iste aman onemli degil :d

• Belki geçen seneden hatırlarsın mezuna bırakırken de akıl istemiştim, sıralamam 600 bilkent ee gelir mi bilmiyorum ama yine de yazacağım sorum şu sen ee okumak istediğinden emin misin ve başka okul neden düşünmedin bilkent ee nin nesi bu kadar iyi

• Etunbak kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam hayırlı olsun şimdiden :) Yurtdışında çalışmak istiyorum bunun için en iyi 2-3 okuldan biri ayrıca okurken rahat edeyim okulda istiyorum bunun için en iyi seçim bence çünkü özel üniversite çok fazls imkan var el altında

• Hocam fizik bölümü hakkında bilgin var mı çok az hoca ve az çalışma alanı olduğunu duydum

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Öğrenci sayısı az zaten de muadili fizik fakülteleriyle kafa kafaya gidecek kadar hocası var diye biliyorum ben ayrıca çok aktif bir bölümdü en azından bu sene bir sürü konuşmacı geldi neredeyse her hafta, akademik kadro açısından bi araştırma yap derim ayrıca her sene çok namlı üniversitelere çok fazla öğrenci gönderiyor bildiğim kadarıyla yoğunlaşılan alanlar elbette vardır nanoteknoloji bizim okulda dönen bi olay zaten normal yani bi kaç alanın öne çıkması ama diğer alanların çok geri kalacağını zannetmiyorum :) garanti edebileceğim şey sen cidden fizikçi olacaksan bu üniversite seni mite calteche yollar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Gelir hocam hayırlı olsun şimdiden :) Yurtdışında çalışmak istiyorum bunun için en iyi 2-3 okuldan biri ayrıca okurken rahat edeyim okulda istiyorum bunun için en iyi seçim bence çünkü özel üniversite çok fazls imkan var el altında

İnşallah, direk benim düşüncelerim

Altına da Sabancı yazayım diyorum, okulun verdiği burs geçinmeye yeter mi hocam ne alkol ne sigara var, hazırlığı atlarsam çevre sıkıntısı çeker miyim, teşekkürler cevaplar için

• Alkol sigara yoksa yeter hocam merak etme :) hazırlığı atlarsan da zannetmiyorum sıkıntı çekeceğini ama bence en azından yarım dönem oku dinlen çevre edinmek için klübü var etkinliği var var oğlu var yani :)

• Hocam siyaset bilimi ve kamu yönetimi düşünüyorum yarı burslu. İngilizce vasat hatta 0 gibi bir şey. Hazırlığı 1 senede bitirebilir miyim?

• co0per kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ama çok zor hocam hiç ingilizcen yoksa

Teşekkür ederim hocam

• Yere dusen luks spor arabalari ne yapiyorsunuz?

• Zergalas Z kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşüm kutularına atıyoruz

Kampüs ortamı nasıl hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.