Şimdi Ara

Bilkent sorun anlatmaya çalışalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
8
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir odtü değil ama gayet güzel hocam hani çarşı yok üniversite içinde de hemen girişte bilkent center var falan hani bilkent never sleep olayı yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk 100 e nasıl başvurdunuz anlatırmısınız internette çok kısıtlı bilgi var birde parayı nasıl değerlendiriyorsunuz biriktiriyormusunuz ayrıca zengin çocuklarında böyle ezme ayrımcılık gibi durumlar varmı böyle sağlam üniversitelerde

• Hocam endustri ve bilgisayar bolumleri arasında kaldim bilgisayarda 1 numara diyorlar endustrisi sizce nasildir iddialı midir yurtdisina gonderme orani fazla midir

• Bizde derece yaptık eşek gibi özel üniversite yazmadım çok pişmanım. Lisede özel okullar dandik oluyordu genelde. Öyle saçma yerlere girmeyim kafasıyla devlet iyidir kafasıyla yazdık geldik her gün sövdüm aklıma. Bilkente bir kez gittim konferansa resmen rüya gibi bir yerdi. Içindeki insanların kalitesi olsun sessizliği sakinliği olsun. Tasarımı dizaynı olsun avantajları olsun on numara yer cidden.

• Alıyı mı seni sıkıntı yok bize geçeriz

• Hocam bilkent bilgisayarı(ücretli) mı önce yazayım hacettepe bilgisayarı mı ?
  • hocam sizden kaynak kitap tavsiyesi alabilir miyim?

• erkinkokten kullanıcısına yanıt
    maddi konulardan bağımsız olarak bilkent'i önce yaz.
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Evet ödüyorsunuz, okuyan birinden öğrendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bilkent endüstri istiyorum bölüm hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim
  • Motoplus kullanıcısına yanıt
    Parayı biriktirmedim hiç çılgın gibi yedim açıkcası :) ezme durumu şöyle oluyor dereceli olduğun için forsun daha yüksek sosyal ortamda yani kimse burslusun diye ötemez, kykdan başvuracaksın bursa başvurur gibi dert etme onu

• BOMN386 B kullanıcısına yanıt
    Ben olsam bilgisayar seçerdim cidden iddialı o konuda ama endüstri de gayet kalitelidir :)

• batgem6 kullanıcısına yanıt
    10 numara bir sürü insan var burslu burssuz ayrımı kalmayacak üniversitede hatta burslular biraz daha ego dağlarında gezen adamlar çok şeyetmemek lazım :)

• birincijesus B kullanıcısına yanıt
    Diğer mühendisliklere göre kolay bir bölüm ayrıca seminerleri zartı zurtu gayet bol bol olur falan, okunabilir muadillerine göre kaliteli bence :) Güzel kız da çok ayrıca 😎

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj at hocam :)

• erkinkokten kullanıcısına yanıt
    Paran varsa bilkent net :)

• Hocam güzel kız çok demişsin ama bizim gibi burslulara bakarlar mı arabada yok
  • birincijesus B kullanıcısına yanıt
    Hayat dersi gibi olacak da ağzın laf yapsın gerisi teferruat

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kardeşim yolun açık olsun

• Hocam tebrik ederim öncelikle bu konuda öğrendim giriş sıralamanı :)

Benim sorum da daha çok burslu/burssuz seviye farkı ile ilgili olacaktı ama güzel cevaplamışsınız onu da. Umarım dediğiniz gibi pek ortam sıkıntısı yaşamadan atlatırız.

Son olarak COPE ile ilgili elinizdeki materyallerden pm'den mail atsam bana da gönderebilir misiniz acaba? Sistem değişmiş ama çok radikal farklar yoksa eğer yine de faydası olacağını düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.