Şimdi Ara

Bilkent Turizm Otelcilik İşletmeciliği Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilkent işletme istiyordum fakat olmadı. Sizce bu bölümü yazmalı mıyım? Bu bölümle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Böyle bir bölüm aklımda hiç yokken tam burslu geliyor diye yazmak ne kadar doğru sizce? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler

• Turizm alanında belki de Türkiye'nin en iyi olduğu yer Bilkent'tir. İmkanın varsa gelip bir bak, benim imkanım olsa gözüm kapalı yazardım. Stajlarda bile Swiss, Hilton, Sheraton, Çırağan Sarayı ve çeşitli acentelerde çalışıyorsun. Turizm odaklı bir işletme eğitimi alacaksın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

Turizm alanında belki de Türkiye'nin en iyi olduğu yer Bilkent'tir. İmkanın varsa gelip bir bak, benim imkanım olsa gözüm kapalı yazardım. Stajlarda bile Swiss, Hilton, Sheraton, Çırağan Sarayı ve çeşitli acentelerde çalışıyorsun. Turizm odaklı bir işletme eğitimi alacaksın sonuçta.

İlerde işletme alanına geçiş yapma şansım var mı peki?
  • turizm sektöründe çalışmak zorunda değilsin tabii ama turizm sektöründe çalışman sana çok büyük avantaj sağlar bu bölümden mezun olunca. hocaların ve mezunlarının turizm sektöründe çok güçlü bağlantıları oluyor. senin de işine yarayabilir.
  • quote:

turizm sektöründe çalışmak zorunda değilsin tabii ama turizm sektöründe çalışman sana çok büyük avantaj sağlar bu bölümden mezun olunca. hocaların ve mezunlarının turizm sektöründe çok güçlü bağlantıları oluyor. senin de işine yarayabilir.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bilkent işletme olsaydı gözüm kapalı yazıcaktım fakat turizm otelcilik olunca nedense düşünüyorum. Aslında bölüm gerçekten güzel bir bölüm gibi fakat dedim ya daha önce aklımda hiç yoktu bu bölüm o yüzden ikilemde kaldım

• ben de Bilkent'e gelene kadar bu bölümü pek umursamazdım. İmkanın varsa Bilkent'e gel ve bölümü yerinde gör kesinlikle yazarsın diyorum ben.
  • quote:

ben de Bilkent'e gelene kadar bu bölümü pek umursamazdım. İmkanın varsa Bilkent'e gel ve bölümü yerinde gör kesinlikle yazarsın diyorum ben.

Siz bu bölümde mi okuyorsunuz? Daha önce bilkenti gezme fırsatım oldu zaten okul başlı başına süper ondan şüphem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

quote:

ben de Bilkent'e gelene kadar bu bölümü pek umursamazdım. İmkanın varsa Bilkent'e gel ve bölümü yerinde gör kesinlikle yazarsın diyorum ben.

Siz bu bölümde mi okuyorsunuz? Daha önce bilkenti gezme fırsatım oldu zaten okul başlı başına süper ondan şüphem yok.

ben ctiste okuyorum ama turizm bölümünü gezme imkanım oldu hocaları vasıtasıyla. Oradan da farkını daha iyi biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.