Şimdi Ara

Bilkent vs Boğaziçi vs Sabancı (ekonomi okumak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Üniversite sınavında fena olmayan bir sonuç yaptım ve birini tercih edeceğim.Fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Bir devlet okulunun sunabileceği imkan bakımından bir özel okulla ne derece mukayese edilebilir olduğu konusunda veya yurt dışında başarılı bir okulda master yapmak açısından okulları bilen arkadaşlar değerlendirebilir mi?

• Üçününde bir diğerinden noksanı yok. Tamamen senin isteğine kalmış bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sabancıyı tercih edeceğim ve buraya yazılacak şeyleri merak ediyorum. up
  • Bilkent>Boun ama aralarında pek fark yok İstanbul mu? Ankara mı? diye düşünüp öyle seçenek yap
  • Ekonomi okuyacaksan Boğaziçi, tm siralamanla iyi bir yerde Endüstri, Bilgisayar okumak ilgini çekerse Sabancı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • odtü ekonomi çok dezavantaj yaratır mı acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışı maddi durumuna ortalamana ve biraz referans mektubuna bakar çok da bir fark yok bu okullar arasında yurt dışında hiçbiri bilinmiyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    BOĞAZİÇİ VS BİLKENT
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilkent'te ecoyu burslu okumak bence çok büyük artı
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    egitimi fazla matematik agirlikli ve teorik bence.bir de ankarada olmasinin dezavantajlari var istanbuldakiler genelde 3-4.sinifta haftada 3 gun sirketlerde calisiyor.boun ut,koc felsefe(econ,isletme vs çap icin) daha mantikli olur bence tercih yapacaksan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.