Şimdi Ara

Bimeks'ten Samsung LE40C650 aldım, ilk kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam saat 9 gibi Bahçelievler Metroport'taki Bimeks mağazasından LE40C650 model LCD TV aldım.
    Satış elemanları paketi servisin açacağını ve televizyonu kuracağını söylediler. Aksi halde kendim paketi açarsam garanti kapsamından çıktığını söylediler.
    Gerçekte böyle bir durum olabilir mi? Çok saçma bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

(Kutunun üzerinde yurtel diye bir markanın etiketi var ve bir numara var, kurulum için aranması gerekiyormuş.)

• Peki şöyle söyleyeyim o zaman sana dostum.Cihazı sen aldın eve götürdün kurulum için sana dediklerini yapmadım ve cihazı açtın ve paneli kırık cıktı.ben satıcı olsam bana ne diyebilirsin .Kutuyu açtım panel kırıkmı cıktı diyeceksin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

Arkadaşlar dün akşam saat 9 gibi Bahçelievler Metroport'taki Bimeks mağazasından LE40C650 model LCD TV aldım.
    Satış elemanları paketi servisin açacağını ve televizyonu kuracağını söylediler. Aksi halde kendim paketi açarsam garanti kapsamından çıktığını söylediler.
    Gerçekte böyle bir durum olabilir mi? Çok saçma bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

(Kutunun üzerinde yurtel diye bir markanın etiketi var ve bir numara var, kurulum için aranması gerekiyormuş.)

servis kurulumu yaparken servis kağıdığının üzerindeki kutucukları işaretliyor ve orda yazan kutularda kutuyu kimin açtığı kimin kurulumu yaptığı v.s. bilgiler var kutuyu sen meraktan dahi açtığında kurulum yapmasan bile firmanın elemanlarının cihazı kurmaya başladığın kırık veya arızalı çıkması halinde ki artık firmanın insiyatifine kalmış sana cihazın garanti dışı kaldığını kutuyu siz açtınız siz bu hale getirdiniz deme durumu olabileceğidir.

bu arada kutu üzerinde yazan yurtel firması paralel ithalat yapan bir firma ve samsung türkiye garantili olmayan bir ürün satın almış görünüyorsunuz, bimeks ile irtibata geçin kimin servis hizmeti verdiğinide öğrenin...

• quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

quote:

Orijinalden alıntı: Marko Ramius

Arkadaşlar dün akşam saat 9 gibi Bahçelievler Metroport'taki Bimeks mağazasından LE40C650 model LCD TV aldım.

servis kurulumu yaparken servis kağıdığının üzerindeki kutucukları işaretliyor ve orda yazan kutularda kutuyu kimin açtığı kimin kurulumu yaptığı v.s. bilgiler var kutuyu sen meraktan dahi açtığında kurulum yapmasan bile firmanın elemanlarının cihazı kurmaya başladığın kırık veya arızalı çıkması halinde ki artık firmanın insiyatifine kalmış sana cihazın garanti dışı kaldığını kutuyu siz açtınız siz bu hale getirdiniz deme durumu olabileceğidir.

bu arada kutu üzerinde yazan yurtel firması paralel ithalat yapan bir firma ve samsung türkiye garantili olmayan bir ürün satın almış görünüyorsunuz, bimeks ile irtibata geçin kimin servis hizmeti verdiğinide öğrenin...

bimeks zaten başlı başına paralel ithalat ürün satıyor kimseyle irtişbata geçmeye bile gerek görmüyorum bence umarım sorun çıakrmaz tv niz. yoksa başınız çok ağrıcak gibi görünüyor

• servis tv yi kurarsa sorun olmaz sizde kurabilirsiniz ama tv de bi arıza çıkarsa biraz sıkıntı yaşarsınız hem gelip servis kursun bunun size ne zararı var onu anlamadım servisde kuracakki firmadan para kazanacak sizden almıyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedus

servis tv yi kurarsa sorun olmaz sizde kurabilirsiniz ama tv de bi arıza çıkarsa biraz sıkıntı yaşarsınız hem gelip servis kursun bunun size ne zararı var onu anlamadım servisde kuracakki firmadan para kazanacak sizden almıyor sonuçta

tmm ark ımda servis için kuruluma normal bi elektrnikçiden başkası gelmiyor samsung tr yada samsung anadolu yani YETKİLİ bir servis gelmiyor demek istediğim bu ....
  • Arkadaşlar,

Genelde forumda bu tarz mesajlara soru sorana yardımcı olmak adına mesaj yazılıyor ama bence büyük bir ihtimalale şimdiye kadar çoktan tvyi kurmuştur. Hala boş yere onun adına biz düşünüyoruz. En azında konuya bir ilgisi olsa , kendi açtığı başlığa 2 gün içinde cevap yazar.

Tvlerinde başka sorunları çıkan arkadaşların attığı mesajlar da genelde aynı şekilde oluyor. Tvde ölü piksel varmış, panelde sorun varmış, clouding vs vs.. gibi sorun yazanlara defalarca cevap yazıldı hatta mesaj başlığını açan kişinin menfaatine başkaları birbirleriyle atıştılar ama konu başlığını açanlar dünüp cevap yazmaya tenezzül bile etmedi. Forumda bu kişilere cevap veren arkadaşların tavsiye veya taktikleri doğrultusunda ne işlem yaptıklarını ve bunda başarılı olup olmadığına ilişkin yeni başlık çoğu zaman açılmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG'dan tv'li telefon
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet bağlantımda sorun yaşadım o nedenle cevap veremedim arkadaşlar.
    ben kurulumu yaptım ve hiçbir sorun çıkmadı, servisi de arayarak bilgi aldım, garantide problem olmayacağını ve bimeks'ten aldığım fatura ve garanti belgesinin yeterli olduğunu söylediler. sadece 1 ölü piksel var ekranda, sağ alt köşesinde. fark edilmiyor normal görüntüde, sadece tam karanlık görüntülerde görünüyor yakından bakıldığında.
    cevaplarınız için teşekkürler.
  • şu sıralar 40c6000 samsung Bimekste1900TL.ama gerçek samsung servislerine sorun ,Bimeks ürünlerine bakmıyorlar.çünkü ithalatçı firma farklı.acaba ürün kalitesinde bir farklılık var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinçeri

şu sıralar 40c6000 samsung Bimekste1900TL.ama gerçek samsung servislerine sorun ,Bimeks ürünlerine bakmıyorlar.çünkü ithalatçı firma farklı.acaba ürün kalitesinde bir farklılık var mı bilmiyorum

ürün aynı üründür.
  • ürün aynı ürün, aynı fabrika ürünü...
    sadece paralel ithalat...
    Samsung distribütörlüğü altında gelmediği için ürünün kurulumunu da ilerde oluşabilecek arızalarını da Samsung servisleri gerçekleştirmiyor...
    Ürünlerin bu gibi mağazalarda ucuz olmasının sebebi de budur...
    Orjinal parça ile de tamirat beklemeyin herhangi bir sorunda...:)
  • teşekkürler
  • Televizyonum kargo ile geldi fakat 3-4 gün sonra servisi arasam bir sorun çıkar mı?
  • Servis ne kadar sürede geliyor? Saatlerine uyuyorlar mı? Yarın dediler ona göre izin alacağım işten. Aslında kurulumluk bir iş yok ama tvnin kutudan bozuk çıkma ihtimaline karşı servisi bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 10 Şubat 2015; 15:27:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.