Şimdi Ara

Binance Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara 100'er Dolar Değerinde Kripto Para Dağıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 Şubat öncesi deprem bölgesinde olup adres teyidi yapmış olanlara 100 dolar yada muadili bnb veriliyor.

Binance tr den profil ve ödül merkezine girince deprem yardım Fonu altında görebilirsiniz.

Ben parayı bağış yapacağım. Herkes gönlünden geçeni yapar umarım.
    Binance Deprem Bölgesindeki Vatandaşlara 100'er Dolar Değerinde Kripto Para Dağıtacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar enkaz altında insanlar olduğu kadar, enkaz dışında olup maddi imkanı olmadığından şehir değiştiremeyen, karnını doyuramayan insanlar da vardır. 100 dolar yardım 1800tl civarına denk geliyor, bu parayla en azından 1-2 gün karnını doyurup bir yerde konaklayabilirler.

Hiç yoktan iyidir yani, elin Çinlisi bilmem kaç bin kişiye 100’er dolar yolluyor, bizim Türk insanımız da onu haraslıyor.
  • Telegram grubunda değişik durumlar var. Kyc'yi bugün yapıp 15dk sonra bu ödülü alanda var. Daha önce adres doğrulaması yapıp ödülü alamayan da var. Binance bunda çuvalladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar enkaz altında insanlar olduğu kadar, enkaz dışında olup maddi imkanı olmadığından şehir değiştiremeyen, karnını doyuramayan insanlar da vardır. 100 dolar yardım 1800tl civarına denk geliyor, bu parayla en azından 1-2 gün karnını doyurup bir yerde konaklayabilirler.

Hiç yoktan iyidir yani, elin Çinlisi bilmem kaç bin kişiye 100’er dolar yolluyor, bizim Türk insanımız da onu haraslıyor.

• _anthology_ kullanıcısına yanıt

Sen ver dostum hangi kuruma veriyorsan, yardım yapan insana niye karışıyorsun? Evi barkı yok olmuş, cebinde 5 kuruş olmayan insan için 1800 TL az para mı ?

• _anthology_ kullanıcısına yanıt

Konuşmak için konuşmuş işte... Evde sıcak kaloriferiyle klavye tuşları üzerinde geziniyor...

• Hocam detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashserkan -- 9 Şubat 2023; 6:17:40 >
  • Benim gibi binance kullanan ve şükür hala hayatta olan insanlar için iyi bir destek. 3 gündür soğukta sokakta yatıyoruz fizyolojik tüm ihtiyaçları karşılamakta zorlanıyorum tv de izlediğiniz gibi değil herşey. banka yok market yok su yok yemek yok para da yok çoğu insanda. İnsanlar buldukları bazı şeyleri almak için ibandan gönderiyor parasını. İllaki birilerinin işine yarayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fırında kuyrukta bekledikten sonra almak istediğin ekmek için bile bu satıldı kelimesi ile karşılaşıyorsun. Allah herkesin Yardımcısı olsun.

• ersiny699 E kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun. Rabb'im yardımcınız olsun.

• ersiny699 E kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam durumunuz nasıl? Forumca yapabileceğimiz bir şey varmi

• Gün birlik günü arkadaşlar. Para alıp ihtiyacı olmayan insanlar bağış yaparsa çok iyi olur. Umarım gerçek ihtiyacı olanlara ulaşır

• Adıyamanda yaşıyorum yeni üye olup parayı alabilen oldu mu
    Edit: Üye oldum. Sadece 6 şubat öncesi adres doğrulaması yapanlar için geçerliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetseker02 -- 9 Şubat 2023; 12:5:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim nasıl ediyorsa etsin yardım karışmaya gerek yok. Muhtemelen yardım kurumlarına da bağış yapılmıştır ayrı olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şükür hocam memlekete geldik sağ salim sağolun.

• Hatay, Antakya da dairemiz enkaz altında kaldı, bununla beraber tüm eşyalarımız, çok şükür enkaz altında kalmayanlardanız ama hayat bir enkaza döndü, 0 daire almıştık ve eşyalarının taksidi hala devam ediyor kimsenin bir yardım ettiği yok, Çin 100 dolar yardım yapacağım demiş birilerine batmış, şuan bizim için her paranın önemi var. Binance a üyeydim ama adres teyidi yapmamıştım acaba yapsam şuan verir mi?

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin hocam inşallah olursa bilgi verin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.