Hesap kardeşimin, içinde 150 bin TL lik coin bulunuyor binance durduk yere hesabı kapatıyor hesaba giremiyoruzda. Canlı destekle ingilizce olarak anlaşmaya çalışıyoruz hesabınızda Bakiyeniz yoktur diyor. bu durumla ilgili ne yapabiliriz herkezmi dolandırıcı arkadaşım kimseye güvenemeyecekmiyiz bu ülkede. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 7 Aralık 2024; 9:46:18 > |
Binance Global Hesabımı Sildi,Bakiyeniz Yok Diyor.
-
-
geçmiş olsun. neden kapattıklarına dair ne sebep sunuyorlar? -
Hesap uzun zamandır aktif kullanılmıyor ve hesapda bakiye yoktur deniliyor. Ama hesap sürekli kullanılıyor ve içinde bakiye var bu attığım resim dün çekildi.
-
şüpheli para giriş çıkışından falan şüphelenip bloke mi ettiler acaba diye düşündüm de eğer böyle sebep sundularsa saçmalık. canlı destekten ziyade mail atın bence. -
Böyle birşey olamazki başka bir hesapdan para gelmiyor kendi hesabından para gönderiyor para çekiyor. Dün 25 dolar çekmiş bu gece hesap aniden kapatılıyor. Bu ülkede güvenecek bir yabancı şirketler vardır onlarda tosuncukluğa soyunmuşlar gerçekten çok yazık. Adam dünden beri harap oldu tek varlığı o para.
-
dediğim gibi mail atmanızı öneririm. canlı desteğe nazaran daha yetkili kişilerin önüne düşebiliyor. robot cevaplarından kaçmış olursunuz. tekrar geçmiş olsun. -
kotu olmus. -
Telegramdada kanalari var diger kullancilarla konusun adminler felan var binance angel olarak geçiyor -
Şu adama yardım et kardeş sen bu işlerden anlıyon bak çok kötü bi histir adamlar yüklü para kaybetmiş
-
Yazdım özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cidden garip hiç başıma gelmedi ama olabiliyor demekki
Bitfinex 1 senedir girmiyorum halen hesap duruyor 1 kuruş olmadığı halde
-
Valla Binance desteğe bağlanın lütfen diye cevap veriyorlar bunlarda yardımcı olmaz birileri diyor ki şüpheli bazı hesaplara para gönderimi yapılmış olabilir diyor hesabınıza giriş mi yapıldı acaba sizde habersiz
Siz yinede tek tek tane tane resim resim açıklayın
Söylemek istedikleriniz chatgpt de çeivirir olmadı onları bize atarsınız kontrol ederiz burada
Umarım şu iş çözümlenirde parayı alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Aralık 2024; 12:46:18 > -
ee hocam son durum nedir? -
Binance sadece şüheli hesap hareketleri olduğunda silyormuş ben idaa etmiyorum soruşturdum öyle dediler
-
kardeşim konuyu yanlış yere açmışsın. burdaki kıripto'yu çok seven kişiler öyle ya da böyle seni suçlu çıkartırlar günün sonunda. senin hatandan olmuş derler.
bide şu yalanı söyleyecekler: hiç duymadık böyle bişey. kıripto aleminde böyle bişey olmaz, olsa duyulurdu.
işin gerçeğini şimdi ben sana yazıyorum: ilk defa olan bişey değil. FTX de milletin paralarını çaldı. ve buna rağmen Türkiye'deki kıripto severler FTX'in hırsızlığını inkar ediyolar. FTX herkese parasını dağıttı diyerek alenen yalan söylüyolar. Türkiye'de bile FTX'e para çaldıran sürüyle insan olmasına rağmen, Türk kıripto alemi o kişileri görmezden geliyo.
peki neden böyle yalan-yanlış konuşuyolar? çünkü bu insanlar rasyonel düşünceli değiller. bunlar kıriptoya gönülden "sevgi ile" bağlılar. güvenmek istiyolar. güvenlerini kıracak gerçekleri göz ardı ediyolar. kafalarını kuma sokuyolar. bunlara gerçeği göstersen de kabul etmezler.
-
Binance daha önce çok farklı şekillerde insanları mağdur etti. mesela paraları kaçırıp dükkanı kapatan bi Türk borsa vardı hatırlarsınız. eleman birkaç sene önce o Türk borsadan Binance'e para aktarmış. sonra Türk borsa kapanıyo.
Binance ne yapıyo dersiniz? adamın parasını Türk borsasının hesabına geri yolluyo. daha doğrusu "yollandı" diyo. durup dururken yapıyo bunu. adam böyle bi istek girmemiş.
adam hemen itiraz ediyo. Binance diyo ki: "yav zaten o hesap da senin hesabın, gönderici hesap o, seneler önce ordan para göndermiştin, yani para gene sende" adam diyo ki yav o borsa kapandi. Binance dinlemiyo-iplemiyo. adamın paralar uçuyo durup dururken.
uçuyo diyoz da, belki Binance indirigandi yaptı hani bilemiyosun. -
bitget nasıl hocam? ya da böyle mimli olmayan, bilindik bir borsa var mı? -
bitget'i hiç duymadım hocam ama zaten son senelerde ilgilenmiyorum yani bana sorma.
eskiden FTX çok güvenilir denilirdi, büyüklük olarak en tepelerdeydi FTX. sahibinin Çin'li değil ABD'li olması da ayrıca bi güven faktörü diye anlatılıyodu. sahibini öve öve bitiremiyolardı kripto yorumcuları. sonuçta paraları çalıp kaçtı eleman. çaldıktan sonra herkes bi anda: "bu herife güvenilmez" demeye başladı. halbuki önceden kime sorsan güvenilir diyolardı. aynı kişiler şimdi: "biz hep demiştik bu adamın güvenilmez olduğunu" diyolar çünkü alayı yalancı.
ama zaten herkes yalancı. mesela memduh bayraktaroğlu: "Rusya hiçbir zaman Ukrayna'ya asker sokmayacak" diye 1 sene bağırdı. sonra Rusya askerleri soktu. memduh bayraktaroğlu "ben yanıldım" demedi. tam tersine: "hayatım boyunca söylediğim ve yanlış çıkan hiçbir şey yok" diyo. hâlâ yayın yapıyo bu adam. ve izleniyo.
- spor yorumcuları
- siyaset yorumcuları
- para piyasası yorumcuları
alayı yalancı.
Özgür Demitaş 2018'de 2019'da ve 2020'nin başlarında ev alanlarla alay ediyodu. ev almanın saçmalık olduğunu söylüyodu. o döne bu herifin dediğinin zıddını yapıp ev alanlar, hayatlarının en kârlı alışverişini yaptılar. bugün Özgür Demitaş diyo ki: "ben hiç yanıltmadım insanları" nah yanıltmadın.
El Musrati ve Muçi BJK'ye transfer edildiğinde Fırat Günayer iki oyuncuyu da öve öve bitirememişti, "Beşiktaş iki süper oyuncu aldı" demişti. Fırat Günayer şimdi diyo ki: "bn en baştan iki oyuncuyu da eleştirdim, eleştiriyom diye linç yedim"
-
@Zer0_0ne kripto kripto diyon yardım etsene karşim adama.
Benzer içerikler
- layt erkek ne demek
- kyk yurdunda kavga etmenin cezası
- dudak patlaması
- asansör tuşları anlamları
- listerine yutulursa ne olur
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X