Şimdi Ara

>>>Bingöldeki iğrenç tecavüz olayından sonra o askerlerden birinin numarası sızdırıldı!!<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gazete5.com/haber/bingol-de-4-uzman-cavus-tecavuzden-serbest-339938

Haberi hatırlayanınız vardır. Tumblrda iyice yayılıyor bu iğrenç haber ve birinin numarası sızdırılmış. Ben yaklaşık 1 saattir arıyorum belirli bi süre çalıyor sonra ses mesajı bırakma yerine atıyor anlayacağınız o çocuk telefonunu açmıyor.
    Küfürlü mesajlar attım 2 tane cevap bile veremedi. Numarayı ifşa ediyorum csb değildir ismi sorgulayabilirsiniz;
    0534 652 40 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treven -- 13 Temmuz 2013; 19:04:12 >

• bizene arkadaşım bundan
  • Vurun **neyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem böyle olduğunu düşünüyorsun neden yorum yapma gereği duydun ? Türkiyedeki adaletin kanayan bir yarasıdır bu
  • Ne bilelim o adamların numarası olduğunu? Hem onların numarası olsa bile adaleti küfrederek mi sağlayacaksın? Hey Allahım ya Rabbim ya oruç başınıza vurdu heralde
  • İsimleri bi ara verilmişti her operatörün farklı isim öğrenme olayı var çok ucuz 1 lira olması lazım. Adalete küfür ettiğimin ben neden farkında değilim orucu başına vurmuş olan sensin diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: treven

İsimleri bi ara verilmişti her operatörün farklı isim öğrenme olayı var çok ucuz 1 lira olması lazım. Adalete küfür ettiğimin ben neden farkında değilim orucu başına vurmuş olan sensin diye düşünüyorum

Oruç harbi vurmuş sanırım.

Arkadaş "Adaleti küfür ederek mi sağlayacaksın?" diyor, sen "Adalete küfür ettiğimin ben neden farkında değilim?" diyorsun.

Şimdi sakin ol...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrSahinK

quote:

Orijinalden alıntı: treven

İsimleri bi ara verilmişti her operatörün farklı isim öğrenme olayı var çok ucuz 1 lira olması lazım. Adalete küfür ettiğimin ben neden farkında değilim orucu başına vurmuş olan sensin diye düşünüyorum

Oruç harbi vurmuş sanırım.

Arkadaş "Adaleti küfür ederek mi sağlayacaksın?" diyor, sen "Adalete küfür ettiğimin ben neden farkında değilim?" diyorsun.

Şimdi sakin ol...

Olabilir heyecanlı bekleyiş sürüyor bide böyle kötü bir olay ne bileyim kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.