Şimdi Ara

bios çöktümü acaba ;çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bilgisayarıactıgımda önce bipbip diye uyarısesi geldi ekran acıladı mönitör acık olmasına karsın ,bende kasayı acıp ekran artını ramı falan sökup taktım acıldı sonra bır saat sonra aynı sorun tekrarlandı,yine ekran kartı ramı actım aktım ama b sefer acılmadı uyarı seside yoktu sona mönitörun yanmış oldugunu duşunerekten baskamönitor taktım acılmadı .başka ekrankartı aktım yine acılmadı ,yorumlarınızı beklıyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedewjin -- 6 Nisan 2005, 14:15:33 >

• başka ramlede deneseydin ya.
  • ok alnız ekrana hiçbir sinal gellmiyor bios nomaldesinyal ermexzmi
  • ram i başka bir yuvada deneyip biosu jumperlarla sıfırla belki işe yarar
  • Bios değildir bir çalışıyor bir çalışmıyorsa bence sorun ramlarde. Ekranda açıkken kısa bir süre sonra bip bip bip yapıyorsa ramlarde.Uyuşmazlık var mıydı?
  • =)) bios pilinden ve power dan yapıyor olabilir tabii öteki ihtimalleri denediysen
    ekran kartı
    ram
    board
    power
    bios pili
  • Ekrana hiçbir sinyal gelmiyorsa ya powerdan yada anakarttan başka bir yerden olduğunu sanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bılgısayarını olagan sekılde ac monıtorunu standby ısıgı yesıl yanıyorsa ekran kartı ve anakartda sorun yok demektır demekki sorun ramlerde olabılır eger 2 tane ramın varsa teker teker takarak makıneyı calıstırmaya calıs eger tek ram kullanıyorsanve makınendekı monıtorun stand by ısıgı yesılse ram bozulmus olabılır eger monıtorunun stand by ısıgı sarı yanıyorsa sorun ekran kartında yada anakartda olabılır hataa anakarta gelen guc kablosunubu bıle konntrol etmenı tavsıye ederım anakrtın uzerınde ısk yanıyorsa powerda sorun guc akısında sorun yoktur o halde anakart yanmıs olabılılme olasılıgı var guc geldıgı halde calısmıyorsa yada ekran kartın bıtmıs olabılır ekran kartını uyumlu baska bır confıgrasyonda denersen ekran kartının saglam olup olmadıgnı anlıyabılırız... eger ekran kartında saglamsa sorun kesınlıkle anakartda demektir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.