Şimdi Ara

BIOS gelmiyor, görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdiden yardım için teşekkürler benim toplama bir pc vardı bu sabah birden kapandı
    ekran yok bios yok sadece bip bip bip sürekli devam ediyor sonra ram de sorun vardır diye pc yi açtım (daha öncede bu tür şeyler yapmıştı ram) ram i kurcaladım birden yanık kokusu geldi
    internette araştırdım anakart veya ram den kaynaklanan sorun var galiba
    ethernet ışığı var fanlar çalışıyor görüntü hiç yok ve devamlı bip bip bip art arda devam ediyor lütfen yardımcı olun ram anakart yanmışmıdır,yanık kokusu illa yanma sebebi midir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• elinde 2 ram var ise birer birer degişik slotlarda dene.olmassa yazarsın baska seylere bakarız
  • Slotları değiştirerek deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msz067 -- 24 Ağustos 2011; 20:27:23 >
  • dediğiniz gibi bip sesi geliyorsa pc açılmıyorsa ram arızalı demektir araştırırsanız görürsünüz.
    eğer brevity arkadaşımızın dediği gibi 2 ram var ise slotları değiştirerek teker teker takarak deneyin.
  • anakartta 3 tane giriş var üçündede aynı sorun devam etti
    evde başka bir ram vardı onu denedim ama yine olmadı
    fakat denediğim ram daha önceden mavi ekran hatası veriyordu yani o da bozuk sayılır ama yinede açar diye düşündüm malum mavi ekran hatasını yineler diye olmadı
    acaba yeni ram alsam mı vatan da kullanılmak üzere 55 liralık kupon var onuda ram yada anakart için kullanıcam offfffff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.