Şimdi Ara

bios güncellerken hata alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az önce biosu güncellemek için bi program indirdik başlattı PC yi kapatıp açtı PC başlarken birşeyler kontrol ediyor failed yazıyor bostan boot edilecek birşeyler seçmeni istiyor neyi seçersek Seveyim başlangıçta error veriyor bilgisayarıma birşey mi oldu? Bostan HDD yi seçip baslatiyim diyorumboot sekmesinde 2 tane seçenekten başka birşey yok birinde ipv4 lu birşeyler diğerinde ipv6 ki birşeyler var acil yardim lazim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sagozan098 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen yanlış güncelleme yaptın eproom cihazı ile biosunuzun resetlenip yeniden yazılması gerekiyor.
  • Nerden ne kadar ücretli bir işlemdir bu ve hatırladığım kadarıyla garanti devam ediyor ama dışarıda yaptırmaya kalksam ne kadar tutar bi bilginiz varmi

• imam24 kullanıcısına yanıt
    Lütfen yardim edin

1.biosu neden güncellemek istediniz,bence siz ilk olark biosun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki karıştırıyorsunuz...bios bilgisayarın yön haritasıdır..siz kasayı çalıştırmaya başladıgınız andan itibaren hangi donanıma nekadar elektrik gidecek sırasıyla hangi donanım çalışacak hangisi duracak bunların hepsine bios karar verir ve sizler biosa yanlış güncelleme yaptıgınızda bilgisayarı şöyle bir duruma sokuyorsunuz..mesela siz istanbula gittiniz ve elinizde istanbul haritası var bir süre rahat dolaştıktan sonra elinizdeki istanbul haritasını alıp yerine ankara haritası veriyorlar ve oldugunuz yerde kalıyorsunuz...bu mantık :)

evet biraz maliyetlidir...ayrıca bunu herkez de yapmaz yapanını bulacaksın artık..
  • imam24 kullanıcısına yanıt
    PC yin kurtardim ayni hataya maruz kalan arkadaşlar varsa diye soyliyim bilgisayarınız lenovo ise bios menüsünde boot seçeneğinde uefi yerine legacy Support gibi birşey var onu seçip değişiklikleri kaydetip çıkın PC açılıyor saygılar

adına sevindim..birdaha bios oynamassın artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam24 -- 8 Eylül 2014; 17:38:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.