Şimdi Ara

BİOS'u güncelledim ama PC hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımın biosunu kendi sitesinden sorunsuz bir şekilde indirdim ve usb belleğime attım .Ve bıosdan usb belleğe girdim ve indirdiğim güncel biosa tıkladım ve bios güncellendi ve bilgisayar kendi kendine kapandı .Bende tekrar açmayı denedim güç düğmesine bastım ama hiç bişey olmadı ne ışık ne belirti. LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• anakart modeli nedir
  • siz safmısınız benmi safım yav :D .D biosun sana ne zararı varda güncelliyorsun güncellesen bile bir faydası yoktur
  • Kardeşim bütün güç aletlerini çıkar kasadaki kablolar olsun priz olsun kapat hepsini 60 sn sonra hepsini tekrar tak. Öyle açmayı dene bende bu şekilde çözülmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyRieLL

Kardeşim bütün güç aletlerini çıkar kasadaki kablolar olsun priz olsun kapat hepsini 60 sn sonra hepsini tekrar tak. Öyle açmayı dene bende bu şekilde çözülmüştü

Arkadaşın dediği gibi yap hatta bios pilini de çıkar!
  • Anakartla ilgili yada powerla anakart pilini çıkart tak + powerden gelen kablolara bak tuşun altında kablo kopmusta olabilir hade k.g
  • Arkadaşlar benim pc dizüstü bios güncelledim çünkü format atmıyordu ve herkes bana bios güncelle diyordu bende güncelledim ve bu sorun çıktı karşıma.
  • Merhaba,

Muhtemelen hatalı dosya, hatalı yükleme yaptınız öncelikle geçmiş olsun.. Öyle bios pili çıkartıp, 60 saniye beklemek yada, bilgisayarı ters çevirip etrafında 2 tur dönmekle çözülebilecek bir sorun değil arkadaşım.

Öncelikle kullanmış olduğunuz cihazın anakartını öğrenip bios kurtarma metodlarını öğrenmeniz ve uygulamanız gerekmektedir.

Yada,

Cihazınızı servise gönderebilirsiniz, garantisi devam ediyorsa verin garantiye, durduk yere böyle oldu diye belirtin onlar sorgusuz sualsiz sorunu çözüp verirler.

Garanti durumu yoksa, söylemiş olduğum gibi bios kurtarma metodlarına göz atacaksınız. Şayet böyle bir metod da yoksa, mecburen Bios chip tekrar yeniden flashlanması gerekir.

Bunuda dizüstü bilgisayarlara servis veren yerlerde hallettirebilirsiniz. İstanbul/Ankara gibi yerlerde ikamet ediyosanız, daha kolay bir şekilde çözdürebilirsiniz sorununuzu.

• Dizüstü ise bir bilir kişi(bilgisayar teknik servis vb.) laptopu açsın anakarta tekrar bios yüklemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 10 Haziran 2014; 18:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Muhtemelen hatalı dosya, hatalı yükleme yaptınız öncelikle geçmiş olsun.. Öyle bios pili çıkartıp, 60 saniye beklemek yada, bilgisayarı ters çevirip etrafında 2 tur dönmekle çözülebilecek bir sorun değil arkadaşım.

Öncelikle kullanmış olduğunuz cihazın anakartını öğrenip bios kurtarma metodlarını öğrenmeniz ve uygulamanız gerekmektedir.

Yada,

Cihazınızı servise gönderebilirsiniz, garantisi devam ediyorsa verin garantiye, durduk yere böyle oldu diye belirtin onlar sorgusuz sualsiz sorunu çözüp verirler.

Garanti durumu yoksa, söylemiş olduğum gibi bios kurtarma metodlarına göz atacaksınız. Şayet böyle bir metod da yoksa, mecburen Bios chip tekrar yeniden flashlanması gerekir.

Bunuda dizüstü bilgisayarlara servis veren yerlerde hallettirebilirsiniz. İstanbul/Ankara gibi yerlerde ikamet ediyosanız, daha kolay bir şekilde çözdürebilirsiniz sorununuzu.

Cevabın için teşekkür ederim bu bilgisayarın garantisi bitti peki servise götürürsem ortalama ne kadar alırlar.

YÖNTEMLERİNİ DENEYECEĞİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

Dizüstü ise bir bilir kişi(bilgisayar teknik servis vb.) laptopu açsın anakarta tekrar bios yüklemeli

TEŞEKKÜR EDERİM ailemde öyle bi bilgili kişi var ona sorarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay4058

quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Yada,

Cevabın için teşekkür ederim bu bilgisayarın garantisi bitti peki servise götürürsem ortalama ne kadar alırlar.

YÖNTEMLERİNİ DENEYECEĞİM.

50 tl alırlar tahmini en az

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.