Şimdi Ara

Biosdan ekran kartı ayarları....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bende A8v anakart var ve bu anakartta agp ayarlından en fazla 256 mb destekliyo ben ise 512 mb bi ekran kartı alıcam .Bİos update yaptım değişir belki diye ama olmadı acaba 512 mb ekran kartını alsam verim alabilrimiyim. Yardımcı olursanız olursanız sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: nerovatio

Arkdaşlar bende A8v anakart var ve bu anakartta agp ayarlından en fazla 256 mb destekliyo ben ise 512 mb bi ekran kartı alıcam .Bİos update yaptım değişir belki diye ama olmadı acaba 512 mb ekran kartını alsam verim alabilrimiyim. Yardımcı olursanız olursanız sevinirim...

Hafıza desteklememe gibi birşeyi ilk defa duyuyorum. Ama bence siz AGP aperture size'dan bahsediyorsunuz ve bunun maksimum 256 olması anakartın 512mb kartı desteklemediği anlamına gelmez Tamamen farklı bir olaydır

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Eylül 2008; 23:45:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: nerovatio

Arkdaşlar bende A8v anakart var ve bu anakartta agp ayarlından en fazla 256 mb destekliyo ben ise 512 mb bi ekran kartı alıcam .Bİos update yaptım değişir belki diye ama olmadı acaba 512 mb ekran kartını alsam verim alabilrimiyim. Yardımcı olursanız olursanız sevinirim...

Hafıza desteklememe gibi birşeyi ilk defa duyuyorum. Ama bence siz AGP aperture size'dan bahsediyorsunuz ve bunun maksimum 256 olması anakartın 512mb kartı desteklemediği anlamına gelmez Tamamen farklı bir olaydır

Edit: Yazım hatası

Evt arkadaşım AGP aperture size'dan bahseiyorum yha bilgim olmadığı için korktum desteklemez diye yrımın teşekkür edrim

• Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.