Şimdi Ara

bioshock 2 Türkçe Yama Yapan Varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaskar bioshock 2 ye türkçe yama yapan varmı böle bı çalışma varmı

• birileri hayrına yapsada kullansak cok iyi olurdu ... benim ing. en fazla hello dan ibaret ..
  • 1.sine yapan olmada ki 2. sine olsun hem yapıalmiyor diye biliyorum ben dosya sisteminden ötürü en azindan 1de öyleydi 2 dede ayni sistemse onada yapılmaz
  • sanmıyorum yapılacağını...şimdilik uğraşan da yok..
  • ilgilenen yok galıba bioshock hayranları fazla yok sanırım
  • ilk oyunu bitirmiştim şimdi bunu da oynuyorum çok sevdiğim bir oyun.. yama yapma işinden anlamam ama bu teknik kısımdan anlayan varsa text dosyalarını yollasın çevirilerini yapabilirim..
  • Biosochk çevrilirse süper olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla dosyalar açılamadığı için yapılmıyor değil yapılamıyor bir babayiğit programcı çıkıpta gerekli dosyaları açıp türkçeleştirdikten sonra yeniden paketleyebilecek bir şeyler yazabilirse eminim hemen çevirilir çünkü konusu ve hikaye atmosferi en sağlam oyunların başında geliyor özellikle birincisi
  • Dil dosyaları açılamıyor. Ne birinci oyunun ne de ikinci oyunun. O yüzden şu an için hayal.
  • almancayı veya fransızcayı veya ispanyolcayı bilen iyi bilen birileri varsa, dil dosyalarını yollayabilirim. İki oyunun da. Ama şu var İngilizce dosyalarının çoğu oyunun açılamayan arşivi olan blk dosyalarında. ama diğer dillere çok rahat ulaşılabiliyor.(ama şu var bioshock 1 için, görevlerin ve altyazıların ingilizce dosyalarına ulaşılabiliyor, audio diaryleri bulamadım. ama onları da bioshock wikiden çok rahat bulunabilir. almanca kalan tek yerler nesnelerin açıklaması olan art altyazıları, harita isimleri vb şeyler kalıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 12 Temmuz 2011; 18:58:11 >
  • Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.
  • Kendımı Gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.

dediğim gibi ingilizce üstünden değil de diğer dillerin üstünden yapılabilir. Yani yapılamaması sadece İngilizce dili için geçerli. Onun nedeni de, oyun nesnelerin, maplerin hepsinin altyazısı bu nesne objelerde olduğundan çok dağınık ve toplanamayacak halde. Ama diğer dilllerinki toplu bir halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Evet yapılmıyor değil yapılamıyor konuyla alakası yok ama biri çıkıp Wampire The Masquarde Bloodlines yaması yapsa elinden öpücem.

dediğim gibi ingilizce üstünden değil de diğer dillerin üstünden yapılabilir. Yani yapılamaması sadece İngilizce dili için geçerli. Onun nedeni de, oyun nesnelerin, maplerin hepsinin altyazısı bu nesne objelerde olduğundan çok dağınık ve toplanamayacak halde. Ama diğer dilllerinki toplu bir halde.

Dostum ne yazık ki onunla da uğraşacak adam yok tabi ki para karşılığı yapmıyorlar suçlayamayız ama Call of Duty falan gibi ENG. gereksinimi çok olmayan oyunlara yama yapıp duruyorlar.

• olsada yesek ya...
  • bioshock 2 çeviriliyordu ve %30 lardaydı fakat çevirn kişi çeviriyi durdurdu şimdi çeviri devam ediyor mu bimiyorum.
  • Bana Almanca'da yardım edecek biri olsa da birlikte çevirsek.(bioshock 1 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 15 Temmuz 2011; 15:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

Bana Almanca'da yardım edecek biri olsa da birlikte çevirsek.(bioshock 1 için)

Dostum sana yardım eden çıkmazsa ben Almanca kursuna başlayıp sana yardım edeceğim artık yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.