Şimdi Ara

BiP Hediye Yarışı (yakında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BiP Hediye Yarışında BiP'ten yapacağın aramalar ve mesajlaşma ile her hafta yarışa katıl, hediye GB'ları anında kazan.
    31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli.

​BiP'te her hafta yapılacak puan ölçümlemesi ile ilk 5.000'e giren kullanıcılara Haftalık 5GB, sonraki 50.000 kişi Haftalık1GB, Sonraki 250.000 kişi günlük 1GB kazanacak. Her mesaj atma 1 puan, her arama dakikası için 1 puan sayılacak.

*Hazır kart kullanıcıları, son 30 gün içinde paket veya TL yüklemişse kampanyada hak ettiği haftalık veya günlük hediyelerden yararlanabilir. Eğer bu koşulları sağlamadıysa, 3 gün içinde paket veya TL yüklemesi şartıyla ilgili hediyeyi yine almaya hak kazanır. Hazır kart kullanıcılarından son 30 gün içinde paket veya TL yüklemiş olanlar, 3 gün içinde tekrar yükleme yaparlarsa, hak ettikleri hediye ikiye katlanır.
    *Haftanın son günü, haftalık yarışma biter, kazananlara ilk 5 gün içinde kazandıkları hediyeler hatlarına tanımlanır.
    *TCKN altında Fraud, Kredi Kontrol, Sahte Evrak, Welcome Call kapaması olan hatlar ile borç kapalı ve Blacklist’te hattı olanlar faydalanamaz.
    *Paket kullanımlarının %80 ve %100’ünde abone SMS veya BiP’ten bilgilendirilir.
    *Kullanılmayan paket içerikleri devredemez.
    *Paket kullanımları sadece yurtiçi yönünedir.
    *1 hat 1 hafta içinde 1 faydadan yararlanabilir
    *Paketler transfer edilemez
    *Gelen aramadan puan kazanılamaz.
    *Hediye kazanma aramaları sadece BIP ve tüm Mobil yöne aramalarda geçerlidir. Turkcell’in tahsilat ya da benzer ücretsiz mobil numaraları, çağrı merkezi ve IVR aramaları kapsam dışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 3 Aralık 2018; 13:8:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bip kullandırtmak için yapmayacağı şey Yok bu Turkcell’in

Bipten her yöne 1000 dak var gece yatarken açık bırakayım şirket hattıyla konuşalım

1 saatte kapanmazsa işe yarar Telekom ve Vodafone de kapanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hafta yapılacak demek...

• bize sıra gelir mı acaba? forumdas bip kullanan arkadaslar eqlesin bipten yazalım ardımcı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 23 Kasım 2018; 19:39:35 >
  • Boşta duran hattı değerlendirmek için iyiydi ama şart koymuşlar

• evet ilk defa lira yükleme şartı gördüm bi kampanyada

• Bu kampanya bitti mi Turkcell sitesinde bir bilgi bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisey kazanan oldu mu bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Bisey kazanan oldu mu bundan
    Cevap yazan olmamış ben yazayım kampanya iptal edilmiş ileriki aylarda duyrulacakmis Ocak veya Şubat gibi m temsilcisi Şubat dedi ama Ocak ayının içinde başlayabilir

• Yeter la bip bip kafa şişirdiler

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Ben sanırım kazandım. Bugün şöyle bir sms aldım. Kontrol ettim yüklenmiş.

Geçen hafta 1000 Mesaj atınca 2 gb vermişti. Hızımı alamayıp ek 3000 mesaj daha atmıştım belki 2 gb daha verir diye. Çok içten istemişim demek ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Ben sanırım kazandım. Bugün şöyle bir sms aldım. Kontrol ettim yüklenmiş.

Geçen hafta 1000 Mesaj atınca 2 gb vermişti. Hızımı alamayıp ek 3000 mesaj daha atmıştım belki 2 gb daha verir diye. Çok içten istemişim demek ki

Bip hediye yarışı kampanyası henüz başlamadı bip kullan kazan kampanyası kapsamında haftalık 2 gb kazanmışsınız.

Her ayın BiP yıldızları kendilerine BiP'ten gelen mesaj içerisinde tanımlanan özel hedefleri yakaladıkları takdirde Haftalık 2GB kazanıyor!*BiP yıldızları, önceki aylarda yoğun BiP kullanan ve mesaj atan kullanıcı kitlesi.
    turkcell.com.tr
    BiP Kullan Kazan Kampanyası (BiP Yıldızları)
    https://turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/bip-kullan-kazan-kampanyasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asabi kullanıcısına yanıt
    Versinde hangi kampanyadan gelirse gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üşenmedim oturdum 500 mesaj yazdım geçenlerde. Bugün 2gb internet yüklemiş bip sagolsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.