Şimdi Ara

BİP Sorular Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dsl wifi internet varsa bip arama tamamen ücretsiz mi?

bip ile arama yapmak için mutlaka Türkcell hattınız olması gerekiyor doğru mudur

Türkcell hattınız var ama akıllı telefonunuzda diğer(vodafone, Telekom) gsm hattı var. Turkcell hattınızda bip onayı yaptıktan sonra telefonunuzda diğer gsm hattı olsa da gene konuşma yapabiliyorsunuz., doğru mudur??

• bimcell hattı olan akıllı telefonuma bip yükledim. turkcell hattı olan eski(akıllı olmayan) telefonuma onay kodu geldi onay kodunu girdim. daha sonra bip ile bir arama yaptım. türkcell hattıma ücret yansıdı

internet varsa bip ücretsiz değil mi? yoksa telefonda turkcell değil de diğer gsm olduğu için mi ücret yansıdı
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Eğer türkcelli isen, bipten heryöne dakikan varsa ücretsiz. Diğer türlü dakika hakkından düşer veya ücret yansır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Turkcell im bip yüklü bende

Eşim turk telekom depremden sonra bip yükledim.

Ben onu arıyorum. Bip den bip e bedava konusuorum. İnt. Den gorusuyorum. Normal dakikam düşmüyor.

Oda ara sıra bip den bip e beni arıyor wifi açıkken yada mobil veriden extra bi ücret tarifedeki dk. Sı düşmüyor.
    İnt. Üstünden arıyor

Bedava konusuyoruz yani.

Hatta int. Kazanmak için bip puan arttırmak için arıyorum tlfn açık bırakıyorum. Puan kazanıyorum her hafta int. De kazanıyorum

• arkadaşlar bunun esprisi ücretsiz olması değil mi
    ücretsiz dakikam varsa bip ten neden arama yapayım ki direkt ararım zaten
    Bip i Whatsap gibi düşün. İnternet üstünden mesajlaşılan konuşulan bir platform.

• whatsapp ile ücretsiz telefon görüşmesi yapmak için internet olmalı ve her iki telefonda da whatsapp uygulaması olması gerekiyor diye biliyorum. whatsapp ile sabit telefon zaten aranmıyor doğru mudur?

BİP ile telefon görüşmesi yapmak için gene internet olmalı fakat bip ile telefon görüşmesi yapmak için diğer telefonda bip uygulaması olması gerekmiyor. Bip ile sabit telefon ücretsiz arama yapılabiliyor. ancak ÜCRETSİZ arama yapmak önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bipi herkes kullanabilir, bipten bipi aramak ücretsizdir sadece internet gerektirir
    bipten normal telefonu aramayı sadece turkcelliler yapabilir, bip her yöne dakika hakkın varsa oradan gider, yoksa normal her yöne dk gider o da yoksa TL gider

Biraz kafan karışmış sanırım.

BİP arkadaşın dediği gibi whatsapp benzeri bir uygulama. Hangi operatörde olursanız olun, BİP'den başka bir BİP uygulamasını aramak ücretsizdir. Sadece internet harcanır bu durumda. Kotanızdan yer yani internetin.

BİP ile normal bir telefon görüşmesi yapmak için, hattınızda BİP her yöne arama dakikası olması gerekli. Bu dakikalardan yok ise, tarifenizdeki dakikalardan düşer. Dakika da yok ise, normal telefon görüşmesi tarifesi gibi yazar.

Yani anlayacağınız, eğer BİP her yöne dakikanız yok ise, BİP kullanarak normal telefon görüşmesi yapmanızın bir esprisi yoktur aslında. Normal arayarak daha kaliteli ve kesintisiz bir görüşme yapabilirsiniz.

Şöyle bir istisna olabilir. Telefonunuz bulunduğunuz yerde düzgün çekmiyordur. Arama yapamıyorsunuzdur ama mekanda Wifi vardır. O zaman BİP kullanarak görüşme yapmanız mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Biraz kafan karışmış sanırım.

BİP arkadaşın dediği gibi whatsapp benzeri bir uygulama. Hangi operatörde olursanız olun, BİP'den başka bir BİP uygulamasını aramak ücretsizdir. Sadece internet harcanır bu durumda. Kotanızdan yer yani internetin.

BİP ile normal bir telefon görüşmesi yapmak için, hattınızda BİP her yöne arama dakikası olması gerekli. Bu dakikalardan yok ise, tarifenizdeki dakikalardan düşer. Dakika da yok ise, normal telefon görüşmesi tarifesi gibi yazar.

Yani anlayacağınız, eğer BİP her yöne dakikanız yok ise, BİP kullanarak normal telefon görüşmesi yapmanızın bir esprisi yoktur aslında. Normal arayarak daha kaliteli ve kesintisiz bir görüşme yapabilirsiniz.

Şöyle bir istisna olabilir. Telefonunuz bulunduğunuz yerde düzgün çekmiyordur. Arama yapamıyorsunuzdur ama mekanda Wifi vardır. O zaman BİP kullanarak görüşme yapmanız mantıklı olabilir.
    Salla kazan,çatlat kazan vs.den bip dakika vermiyor iki aydır.

Bip'in hiç esprisi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 23 Ocak 2020; 9:15:2 >

• ücretsiz dakikalarımız varsa uygulamada nereden görüyoruz.
  • 444 lü veya 0 850 li banka numaralarını arıyoruz. banka/kredi kartı şifresini girmemiz gerekiyor. şifreler/hesaplar uçup gitmesin..
    şüphen varsa bankaları bipten arama, ya da ara beni geri arayın de geri ararlarsa ne ala

• Bu tip programların görüşme sırasındaki ses kalitesi iyi değil.
    Denemiştim çünkü,ses kalitesi kötüydü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.