< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 8 Eylül 2018; 11:16:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunbird -- 8 Eylül 2018; 11:16:36 > |
Kapısı, kaputu veya çamurluğu boyanmış veya değişmiş aracı sıfır diye satan birçok bayinin halen lisanslı şekilde bu ülkede faaliyet gösterdiğini düşünürsek arkadaşa aracının mekaniğinde işlem yapıldığını başta söylememeleri üzerine yaşadığı durum yine de bir mağduriyet sayılır. Ticari ahlak yok. Ve bu değişmiyor ne yazık ki. Ama bayi bunu açıkça döküm sunarak baştan söyleseydi ve eğer değişen parçalar sorunun tamamen ortadan kalkmasına imkan verdiyse sıkıntı olmaz. Buradaki ahlak eksikliği ve şark kurnazlığı asıl sorun.
|
Kronik arıza demek. Kilometreye bağımlı ya da bağımsız olarak hemen hemen aynı marka model araçların tümünüde çıkan sorunların genel adıdır.
Kendi aracımdan örnek vermek gerekirse; turbo oringlerinin su kaçırma problemi var. Kronik bir sorun kiminin 10 bin kmde su kaçırmaya başlarken benim araçta 105 binde değişti. Ama değişti. Sizin araçta da bu durum olabilir. Atıyorum egzantrik milinde ses yapma problemi kronikse ve servis tarafından kabul gördüyse ücretsiz olarak değişim yapılabilir. Siz atıyorum aracınızı başka birinden almış olsa idiniz ve böyle bir sorun farketseydiniz servise götürüp aynı işlemi yaptırmış olabilirdiniz. Ancak problem kroniklik değilde başka birşeyse bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Eylül 2018; 10:33:30 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Eylül 2018; 11:15:52 > |
|
|